Abone Ol

Kardashian ailesi çıplak poz vermeyi seviyor

Her adımlarıyla gündemde kalmayı başaran Kardashian ailesinin son bombasını Kourtney Kardashian patlattı. Üç çocuk annesi, 36 yaşındaki Kourtney, fotoğraf sanatçısı Brian Bowen Smith'e çıplak poz verdi.

Kardashian ailesi çıplak poz vermeyi seviyor

Kim Kardashian... GALERİ

Kim Kardashian yine tozu dumana kattı!

Çakma Kardashian ortalığı karıştırdı

Dokuz yıllık sevgilisi ve üç çocuğunun babası Scott Disick'ten ayrılan Kourtney Kardashian, fotoğraf sanatçısı Brian Bowen Smith için objektif karşısına geçti. Brian ve Kourtney çekimlerden sonra bu kareyi Instagram hesaplarından paylaştı.

Kardashian ailesi çıplak poz vermeyi seviyor - Resim: 1

Kourtney, Kardashian ailesinin çıplak poz veren ne ilk ne de son üyesi..  Kardashian'lar bu pozları veriyor.


Kourtney Kardashian, üçüncü çocuğuna hamileyken 9. ayında çıplak poz verdi. Kardashian fotoğraf hakkında daha sonra şunları söyledi, " Mason'a hamileyken çıplak bir fotoğraf çektirmiştim ve çok hoşuma gitmişti. Bu fotoğraf annemin evinin girişinde asılı duruyor. Kourtney, bu fotoğrafı gerçekten sevmiş olacak ki 6 yıl sonra tekrar çıplak olarak objektif karşına geçti.
New York merkezli Paper dergisi kış sayısı kapağında reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın çıplak fotoğrafına yer verdi. Kardashian’ın sadece inci takıları ve siyah eldivenleriyle objektif karşısına geçmişti. Bu kareler, günlerce konuşuldu.


TV yıldızı, ailesinin hayatını konu alan “Keeping up with the Kardashians” dizisinin yeni sezon fragmanında da tamamen soyundu.  Kardashian “Yakında yeniden hamile kalırsam vücudum yine tamamen değişecek. O  yüzden bu çekimi çırılçıplak gerçekleştiriyorum” dedi.

Kardashian ailesi çıplak poz vermeyi seviyor - Resim: 2



Kim, daha önce de çıplak fotoğraflar vermiş. Hiçbir şey giymeyen Kardashian'ın vücuduna boyayla beyaz şeritler çekilmişti

SOSYAL MEDYADA DA ÇIPLAKLIĞI SEVİYOR
Kim Kardashian "tarihin en cüretkar selfie'sine imza attı... İkinci çocuğuna hamile olan 34 yaşındaki Kim Kardashian, çırılçıplak selfie pozunu geçtiğimiz aylarda Instagram sayfasında paylaştı ve beğeni rekoru kırdı.