Abone Ol

Karayılan: İstediğimiz şehri bir gecede alırız!

Terör örgütün PKK'nın Beytüşşebap'taki iki saldırısında 2 asker şehit düşmüştü. Ağır kayıpların ardından terör örgütü liderlerinden Murat Karayılan'dan açıklama geldi.

Karayılan: İstediğimiz şehri bir gecede alırız!

34 terörist böyle öldürüldü! İnanılmaz görüntüler!

Beytüşşebap'ta PKK'nın askere saldırıp ağır darbe yemesinin ardından terör örgütü liderlerinden Karayılan'dan açıklamalar geldi. Karayılan, Beytüşşebap'ta örgütün kayıplarının fazla olduğunu kabul etti...

Karayılan ilçede terör örgütünün ağır darbe yediği saldırıyla düşürme ve 1 günlük elde tutmayı hedeflerini savundu. Kendilerinin uyarıda bulunduğunu "İstediğimiz zaman bir şehri tek bir gecede denetim altına alırız" mesajı vermeye çalıştıklarını öne sürdü.

'ACEMİLİKTEN KAYNAKLI...'

Karayılan terör örgütü PKK'nın ağır kayıpları içinse şöyle dedi: "Çêman Alayı’na dönük olan ilk safhadaki kayıplarımızın fazla olması eleştirilecek bir husustur. Buna ilişkin daha doğru bir harekat tarzı ve tedbirler geliştirilebilirdi. Yine güçler arasındaki koordinede bazı yetersizliklerin yaşandığı anlaşılıyor. Bu tür kapsamlı ve koordineli eylem planlamalarında tüm güçlerin dakik davranıp herkesin zamanında görev yerine ulaşması gerekiyor ama bir kolda gecikmeler yaşanıyor. Bu yüzden bir takım boşluklar oluşuyor ve bazı kayıplar veriliyor. Aslında bu tarz eylem bir ilktir; acemilikten kaynaklı sorunlar da var. Bundan kaynaklı yetersizlikler yaşanmıştır"

Karayılan'dan bir de tehdit geldi, "Ha yarın onlar şehirlerde daha fazla katliama yönelirlerse o zaman Ölümsüzler Taburu da metropollerde harekete geçer" diye konuştu.