Abone Ol

Kara Sevda'nın Zeynep'i Hazal Filiz Küçükköse kimdir?

Genç oyuncu Hazal Filiz Küçükköse Star TV’nin iddialı dizisi Kara Sevda ile ekranlara geri döndü.

Kara Sevda'nın Zeynep'i Hazal Filiz Küçükköse kimdir?

Son olarak Fox TV’de yayınlanan Günahkar dizisinde rol alan güzel oyuncu Kara Sevda dizisinde Zeynep karakterini canlandırıyor.

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE FOTOGALERİ

Hazal Filiz Küçükköse Kimdir?

Hazal Filiz Küçükköse doğum tarihi 9 Şubat 1988’dir. Mersin doğumlu olan Hazal Filiz Küçükköse temel eğitimlerini Ankara'da aldı. Kırıkkale Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümüne giden oyuncu 3. Sınıfa geldiğinden yatay geçiş hakkını kullanarak Ankara Üniversitesi Kimya bölümüne geçti ve buradan başarılı bir şekilde mezun oldu.

Mezuniyetinin ardından mesleğini bir kenara bırakan oyuncu daha başarılı olacağını düşündüğü oyunculuk alanına kaydı. Bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra izleyici karşısına ilk olarak Deniz Yıldızı dizisinde rol alarak çıktı.

Hazal Filiz Küçükköse özellikle Beni Affet dizisinde canlandırdığı Leyla karakteri ile tanınan bir isimdir. Kendisinin bu proje sayesinde herkesin tanıdığı bir isim haline geldiğini söyleyebiliriz. 1.73 boyunda ve 54 kilo ağırlığında olan Hazal Filiz Küçükköse 2014 yılında Tuan Tunalı ile dünya evine girmiştir.
Ustura Kemal, Beni Affet, Kalbim Seni Seçti, Deniz Yıldızı ve Günahkar adlı projelerde rol almıştır.