Abone Ol

Kara Sevda 62. bölümünde Gizem Karaca cinayeti çözecek mi?

Kara Sevda 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda yeni bölümde ünlü oyuncu Gizem Karaca "Mercan" karakteri ile diziye dahil oluyor.

Kara Sevda 62. bölümünde Gizem Karaca cinayeti çözecek mi?

Bir cinayeti çözmeye çalışan Mercan Komiser ilk olarak Kemal'den şüpheleniyor.
tar TV’nin heyecanı bir an eksik olmayan dizisi Kara Sevda’nın 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda yeni bölümde Asu’nun evindeki kan izlerini gören Kemal ve Nihan durumu emniyete bildiriyor. Bu sırada diziye dahil olan ünlü oyuncu Gizem Karaca “Mercan” karakteri ile arz-ı endam ediyor. Mercan evdeki esrarengiz olayı çözmeye çalışıyor ve ilk iş olarak Kemal’den şüpheleniyor. Bu durum Nihan’ın hiç de hoşuna gitmiyor.
Kara Sevda 62. bölümü ile 29 Mart Çarşamba Star TV ekranlarında…

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nihan ile Kemal'in gerçeklerle arasında duran kapı, Tarık'ın bıçak sırtında ilerleyen kaderi için son şanstır. Ancak Kemal'in de pes etmeye niyeti yoktur. Gerçekler en saf haliyle ortaya çıkana kadar Ozan'ın katiline giden yolu sonuna kadar sabırla izleyecektir.
Nihan'ın yaptığı kazaya dair izlerin Asu'ya kadar uzanması Emir'le Asu'yu karşı karşıya getirir. İki kardeş arasında oynanan pokerde Emir'in eli çok güçlüdür.
Hem Nihan'ın kazası, hem de Ozan'ın ölümüyle ilgili Gürcan'ın kilit rolü, ezeli düşman Kemal ile Emir arasındaki bayrak yarışını ateşler. Gürcan'ın kaçışıysa Asu'nun aleyhinedir.
Kemal Gürcan'a ulaşabilmek için Asu ile baş başa kalacağı bir plan yapar. Bu planı an be an takip eden Nihan için dakikalar saat gibi geçecektir. Ancak Nihan da bu planın altında kalmaz; Kemal'e kendi cevabını hazırlar.
Asu, Tufan'la birlikte Emir'in tuzağına düştüğünde artık kurtulmak için bir mucizeye ihtiyacı vardır. Asu'nun beklediği mucize Nihan'ı az kalsın ölümüne sebep olabilecek trafik kazasıyla ilgili gerçeklere yaklaştırır.
Kemal, Gürkan'a yaklaştıkça Ozan'ın ölümüyle ilgili gerçeklere açılan kapıyı kapatmak Emir'e düşer. Ancak gerçeğe giden yolun önünü tıkamaya yetmeyecektir.
Asu için tüm kapılar kapanıp, oyunlar bitmek üzeredir. Hikayenin sonunda ya ölüm, ya hapis vardır.