Abone Ol

Kara Para Aşk dizisinden ayrıldı şimdi ise…

Kara Para Aşk dizisinden ayrılan Tuvana Türkay çok farklı bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Kara Para Aşk dizisinden ayrıldı şimdi ise…

FOTOGALERİ İÇİN TIKLA

Ekranların popüler ismi Tuvana Türkay, müzikte de iddialı. ENBE’nin yeni albümünde söz ve müziği kendisine ait bir şarkı seslendiren Türkay’ın albümü yolda…

Kara Para Aşk dizisindeki Bahar rolüyle dikkat çeken Tuvana Türkay, sadece oyunculuğuyla değil, sesi ve müziğiyle de adından söz ettiriyor.

Beykent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları’nda okuyan Tuvana Türkay, Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası’nın yeni albümü ‘2015’te sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Ara Ne Olursun’ isimli şarkıyı seslendirdi.

KENDİ ALBÜMÜNE HAZIRLIK YAPTI

100’den fazla şarkı sözü ve 30’a yakın bestesi olan Türkay, “İçinden duygular dolup taşan biri olarak hem çok ağlayan, hem de çok gülen insanlardanım.

Bir şekilde içimdeki duygu fazla geliyor ve dışarıya taşıyor. Piyano çalmayı da kendim öğredim” dedi. Bir albüm hazırlığı içinde olan Türkay, böylece kendi albümü öncesi nabız yoklamış oldu.

AT BİNİYOR, DALIŞ YAPIYOR

Sadece sanata değil, spora da düşkün olan Türkay’ın Kapadokya’da kendine ait bir atı var. Her boş anında at binmeye giden genç oyuncu, aynı zamanda binicilik lisansı sahibi. Ayrıca yüzmeyi de çok seven Türkay, Kaş’a giderek sık sık dalış yaptığını söyledi.

Okan IŞIK- BUGÜN GAZETESİ

Kara Para Aşk'ın sürpriz çifti
Tuvana Türkay'dan Arap kanalına ilginç açıklama
Fanlar Engin ve Tuvana'yı istiyor