Abone Ol

KAP'a bildirildi! İki televizyon kanalı satılıyor

Yayın hayatına 2002 yılında başlayan ve iş dünyası ile piyasalara ilişkin yayın yapan ekonomi kanalı 'Expo Chanel' ile 'Telemarketing TV' kanalları satılıyor.

KAP'a bildirildi! İki televizyon kanalı satılıyor

İki kanalı satın almak için Denge Yatırım Holding'in temeaslara başladığı belirtildi. Şirketten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, satış işlemi için gizlilik sözleşmesi imzalandı.

Denge Yatırım Holding, bünyesinde 'Expo Chanel' ile 'Telemarketing TV' kanallarını bulunduran Yeni Renkler Televizyon Yayıncılık Yapımcılık'ı satın almak için çalışmalara başladı.

Gizlilik sözleşmesi imzalanan satış sürecinin tamamlanması halinde Expochanel ve Telemarketing TV'nin yeni sahibi Denge YatırımHolding olacak.

2004 yılında kurulan Denge Yatırım Holding, ağırlıkla
iç ve dış ticaret, finansal hizmetler ve enerji sektörlerine odaklanmış durumda.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

EXPOCHANEL TV'nin Lisans sahibi Yeni Renkler Televizyon Yayıncılık Yapımcılık San. ve Tic. A.Ş.'nin ve TELEMARKETİNG TV.'nin Lisans sahibi Yeni Renkler Televizyon Yayıncılık Yapımcılık San. ve Tic. A.Ş.'nin satın alınmasına ilişkin görüşmeler başlamış olup, hukuki ve mali inceleme yapılabilmesi için ilgili şirketler ile şirketimiz arasında 15.03.2019 tarihinde gizlilik sözleşmesi imzalanmıştır.