Abone Ol

Son dakika: Kanal D'nin yeni genel müdürü Murat Saygı oldu

Demirören grubuna satılan Kanal D, medya dünyasının ünlü yöneticilerinden Murat Saygı ile anlaştı. Çok gizli yapılan görüşmeler, “anlaşma” ve “imza” ile sonuçlanırken, Murat Saygı da az önce iş başı yaptı.

Kanal D'nin yeni genel müdürü Murat Saygı oldu

Uçankuş sitesinin haberine göre, Kanal D’de birçok çalışanın bile farkına varmadığı değişiklik; az önce, sessiz sedasız Demirören Medya Grubu’na gelen Murat Saygı’nın az sonra bina içinde dolaşmaya başlamasıyla resmen ortaya çıktı!

Murat Saygı, yıllarca Show TV, CİNE 5, Kanal D’de ve D Smart’ta son derece başarılı genel müdürlük dönemi geçirmiş bir televizyoncu…

Olağanüstü başarılarının yanı sıra, sabırlı, geçimli ve ekip arkadaşlarıyla uyumlu çalışmasıyla bilinen, ayrıca TV camiasında çok sevilen ve saygı duyulan bir isim…

KANAL D PATRONAJI ASLINDA SAĞ GÖSTERİP SOL VURDU!

Doğan Grubu satıldığından beri aslında Kanal D’nin yönetimine siyasi yönü ağırlıklı birisinin geleceği dedikoduları yayılmıştı.

Demirören’ler de tüm gelişmelere sessiz kalmıştı.

Ancak Murat Saygı, siyasetten uzak duran, sadece işiyle uğraşan yapısıyla dikkati çeken bir televizyoncu…

Bu gelişme, son dönemde Doğan Grubu’yla(Demirören Grubu) ilgili yayılan anti söylemleri de frenleyecek gibi görünüyor. Bugün itibariyle işbaşı yapan Murat Saygı’nın, son aylarda 6. sıraya kadar gerilemiş Kanal D’de önemli değişiklikler ve ataklar yapması bekleniyor.

uçankuş