Abone Ol

Kanal D'nin yeni dizisi Gülizar'dan yeni tanıtım

Kanal D'nin yakıda ekrana gelecek yeni dizisi Gülizar'dan yeni tanıtım yayınlandı.

Kanal D'nin yeni dizisi Gülizar'dan yeni tanıtım

Proje tasarımı, senaryosu ve yönetmenliği usta yönetmen Çağan Irmak’a ait olan, yapımını O3 medyanın üstlendiği, başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu ve Berkay Ateş’in paylaştığı yeni dizi “Gülizar” ın yeni tanıtımı yayınlandı.

Yakında Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak olan ve şarkı söylemekten asla vazgeçmeyen Gülizar ile başarılı veteriner hekim Murat’ın hayatlarının beklenmedik şekilde kesişmesi konu alan dizinin genel hikayesi ve künyesi şöyle:

Gülizar ve başarılı veteriner hekim Murat farklı yönlere hareket etmek üzere olan iki ayrı treni beklerken yaşamları asırlık bir çiftlikte kesişecek iki gençtir. Gülizar dünya yıkılsa şarkı söylemekten vazgeçmeyecek, Murat kıyamet kopsa o kızı o aleme yar etmeyecektir. Üstelik Gülizar düne kadar varlığını bilmediği bir ailenin ve dev süt ürünleri imparatorluğunun varisidir, Murat ise Gülizar’ın üvey kız kardeşi ile 16 yaşından beri sözlüdür ve çiftliğin belkemiğidir. Bu sevda çiftlikteki herkesin, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların, yıllanan peynirlerin, saf tereyağların ve berrak derelerin ve yemyeşil çayırların bile huzurunu kaçıracaktır.

Gülizar'da kim kimdir?

Farah Zeynep Abdullah (Gülizar), Berk Cankat (Murat), Ebru Cündübeyoğlu (Suzan), Şerif Sezer (Hayriye), Berkay Ateş (Fettah), Zuhal Gencer (Candan), Sevtap Özaltun (Mine), Berk Erçer (Tuğrul), Osman Alkaş (Veysel), Mahperi Mertoğlu (Şerife Abla), Ayşe Tunaboylu (Zemzem), Goncagül Sunar (Nazan), Gonca Cilasun (Muazzez), Emre Taşkıran (Teksoy), Pelin Abay (Fatoş), Sinem Yener (Perihan), Feriha Eyüboğlu (Şükriye), Baran Can Eraslan (Fuat)

İşte Gülizar'ın yeni tanıtımı: