Abone Ol

Kanal D'nin iddialı dizisi erken final yapıyor

Reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen dizi için kanal yönetimi final kararı aldı

Kanal D'nin iddialı dizisi erken final yapıyor

1441 Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin’in yer aldığı "Tutsak" dizisi için final kararı alındı.Kanal D ekranlarının iddialı dizisi her Salı akşamları saat 20.00’da izleyicisiyle buluşuyordu.

Karşısında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın, Ufak Tefek Cinayetler gibi iddialı diziler bulunan yapımın 19 Eylül'de yayınlanan ilk bölümü Total'de 3.27 reytingle 5., AB'de 4.07 reytingle 4. olmuştu.

Tutsak'ın 26 Eylül'de yayınlanan 2'nci bölümü ise; Total'de 3.4 reytingle 9, AB'de 3.6 reytingle 8., önceki akşam yayınlanan bölümü ise Total'de 3.2 reytingle 16., AB'de ise 2.9 reytingle 16. olabilmişti.

Kanal D'nin iddialı dizisi erken final yapıyor - Resim: 1

Kanal yönetimi reytinglerde istenilen başarıyı bir türlü yakalayamayan Tutsak için erken final kararı aldı. Kararı yapım şirketi çalışanlarına duyurdu.

Yapım şirketinden yapılan açıklamada, "Yapımcılığını yapmış olduğumuz Tutsak isimli dizimiz 9. bölüm itibari ile final yapacaktır, şimdiye kadar göstermiş olduğunuz anlayış ve emeğinizden dolayı teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek üzere…" denildi.