Abone Ol

Kanal D’nin yeni dizisi “Nuri”nin oyuncuları buluştu!

Kanal D’nin yeni komedi dizisi “Nuri”nin tanıtım toplantısı dün, TEM stüdyolarında, dizinin çekildiği platoda yapıldı.

Kanal D’nin yeni dizisi “Nuri”nin oyuncuları buluştu!

Başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın oynadıkları dizinin yapımını Süreç Film, yapımcılığını ise İnci Gündoğdu ile Asena Bülbüloğlu üstleniyor. Tayfun Güneyer’in hem yönetmenliğini yaptığı hem de senaryosunu yazdığı, Meltem Cumbul’un “Leyla”, Oktay Kaynarca’nın ise “Nuri” karakterini canlandırdığı dizinin konusu ise şöyle:

Leyla ile Nuri, İzmir Alaçatı’da büyümüş, daha çocukken birbirlerine aşık olup, büyüyünce de evlenip, üstüne de biri kız, biri erkek iki çocuk sahibi olmuş, mutlu bir çifttirler. Ta ki, Nuri, günümüzün en amansız erkek hastalıklarından olan “Azgın Teke Hastalığı”na yakalanana kadar.
Nuri, Alaçatı’ya sörf yarışması için gelen 21 yaşında genç bir kıza gönlünü kaptırıp, onunla evlenebilmek için 21 yıllık karısı Leyla’yı boşayınca, ortalık karışıyor.
Boşandıktan sonra Nuri’yi bir daha görmemek için doğup büyüdüğü evi terk edip İstanbul’a yerleşen Leyla, kızı Kumru’nun söz töreni için bir günlüğüne Alaçatı’ya dönmek zorunda kalınca, herkes, Leyla’nın Nuri’ye nasıl davranacağını merak ediyor. Ama asıl sürpriz, Leyla, İstanbul’a geri dönmekten vazgeçip, Nuri’nin işlettiği Nuri Palas’ın karşısındaki evini bir kafeteryaya çevirmeye karar vermesiyle ortaya çıkıyor. Leyla, Nuri’den almak istediği bütün birikmiş intikamlarını, onun kafeteryasını ve otelini iflas ettirerek almayı düşünüyor.

Bu arada, dün doğumgünü olan başarılı oyuncu Asuman Dabak’a, dizide rol aldığı oyuncu arkadaşları ve dizinin yapım ekibi güzel bir doğumgünü sürprizi yaptı. Dabak, doğumgünü pastasını dilek tutarak kesti.