Abone Ol

Kanal D gözünün yaşına bakmadı!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Çocuklar Duymasın için Kanal D tarafından hayranlarını yıkan bir iddia ortaya atıldı.

İlk olarak 2002'de TGRT'de yayınlanmaya başlayan ardından ATV, Star TV ve Fox TV'de izleyici karşısına çıkan ve şu sıralar Kanal D ekranlarında hayranlarıyla buluşan 'Çocuklar Duymasın' dizisi ile igili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Kanal D gözünün yaşına bakmadı! - Resim: 1

Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Volkan Severcan ve Zeyno Günenç gibi ünlü isimleri buluşturan fenomen dizi için final kararı alındığı ileri sürüldü. Geçtiğimiz mart ayında da dizinin 4 bölüm sonra final yapacağı iddia edilmişti. Ancak yapım şirketi bu iddiaları yalanlayarak, dizinin kaldığı yerden devam edeceğini belirtmişti. Yeni bir iddiaya göre ise Kanal D, bugün itibariyle dizinin fişini çekti.

Kanal D gözünün yaşına bakmadı! - Resim: 2

Yapım şirketinden henüz resmi bir açıklama gelmese de çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin yayın tarihinin değiştirilerek perşembe gününe çekilmesi reytinglerde istenilen başarıyı elde edememesine yoruldu.

Kanal D gözünün yaşına bakmadı! - Resim: 3

75. Son Bölümde Neler Yaşandı? Haluk, boşanmanın verdiği hüznün kendisinde yarattığı etki ile Meltem'e duygusal bir konuşma yapıyor. Meltem, onu gözyaşları ile dinliyor. İkili uzun evliliklerinin bitmesini yüreklerini burkan bir olgunlukla karşılıyor. Artık, onların yeni hayatları ve yeni maceraları başlıyor. Bu arada Tuna, Işıl'dan kendisine gelen mesajlarla korkulu anların içine düşüyor. Gönül'e yakalanma riskinin kendisi için ne anlama geldiğini bilen Tuna, en yakın arkadaşı Haluk'a danışıyor.

Kanal D gözünün yaşına bakmadı! - Resim: 4

Havuç ve Simay’ın düğünü yaklaşırken, düğün hazırlıkları da son hız devam etmektedir. Havuç ve Simay nikah şekerlerini ailecek hazırlamak isteyince, Taş Fırın Haluk kaçacak delik arar. Ancak sonunda ısrarlara dayanamaz ve hep beraber nikah şekeri hazırlamaya başlarlar. Bu hazırlık Taş Fırın Haluk’un başına bela olur, birbirinden eğlenceli anlar yaşanır. Öte yandan Tuna, Işıl’dan gelen güzel mesajlarla şoke olur.