Abone Ol

Kanal 7'de eşcinsellik sorusuna ilginç yorum! Lanet sebebi...

MEDYAFARESİ VİDEO Prof. Dr. Cevat Akşit, cinsiyet değiştirme ve eşcinsellikle ilgili sorulan soruya bakın ne yorum yaptı..

Kanal 7'de eşcinsellik sorusuna ilginç yorum! Lanet sebebi...

İŞTE CANLI YAYINDA YAŞANAN O ANLAR -VİDEO-

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Ömer Döngel"in sunduğu Sahur Vakti programına konuk olan Prof. Dr. Cevat Akşit’e şaşırtan bir soru geldi.

İzleyicilerden biri "Bana transeksüel teşhisi koydular. Şimdi erkek olmak istiyorum. Cinsiyet değiştirmek günah mıdır?" sorusunu yöneltti.

Prof. Dr. Cevat Akşit, bir kişinin kadınken kendini erkek hissedebileceğini, doktor araştırmalarının da bu yolda sonuç vermesi halinde cinsiyet değiştirebileceğini söyledi.

CİNSİYET DEĞİŞTİREBİLİR

Prof. Akşit’in bu konudaki şartı ise, değiştirilen cinsiyetin şartlarına uymak olduğunu şu sözlerle anlattı;

"Hünsa deniliyor bunlara. Erkek mi kadın mı farkedilmeyen durumlar. Hünsa olayı için ise doktorlar ’içinde erkek uzvu’ var diyorsa erkek olunca hep erkek olacak. Öyle yaşayacak. Kadınları aldatmayacak".

HOMOSEKSÜELLİK LANET SEBEBİ

Profesör Akşit farklı cinsel tercihler konusunda ise "Bir erkeğin homeseksüellik yapması lanet sebebidir. Lut kavmi yerin dibine batmıştır. Bunlara asla müsade etmeyeceğiz. devlette bunları kontrol altına alacak tedavi edecek. Bizim dinimizde homeseksüellik yok, lezbiyenlik yok" dedi.