Abone Ol

Kanal 7, TMSF'yi Digiturk için köşeye sıkıştırdı

Kanal 7, Digitürk'te 29'uncu kanal kavgasının peşini bırakmıyor. Kanal 7'nin haber sitesinde yayınlanan bir yazıda "TMSF konuyla ilgili açıklama yapmıyor" denildi.

Kanal 7, TMSF'yi Digiturk için köşeye sıkıştırdı

Kanal 7'nin haber sitesinde yayınlanan yazı şöyle...

Digitürk kanal sıralamasında Kanal7’nin 29'uncu sıraya çekilmesi talebinin kapalı kapılar arkasında durdurulduğu iddiaları ilgili Kanal7'ye yapılan Digitürk operasyonunun muhatabı olan TMSF'nin suskunluğu devam ediyor.

Kanal7 yönetiminin, boşalan 29'uncu sıraya 34’üncü sıradaki Kanal7’nin çekilmesi talebi sonrası 360 TV haksız bir şekilde 29'uncu sıraya çekilmişti.TMSF'nin büyük yanlışı devam ederken konu ile ilgili TMSF tarafından henüz bir açıklama yapmadı.

Haksız uygulamanın giderilmesi için her türlü girişimlerini sürdüren Kanal 7 Medya Grubu adına Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül’e resmi bir yazı göndererek bir an önce Kanal7’ye yapılan haksız uygulamanın düzeltilmesini ve konunun açıklığa kavuşturulmasını istedi.

Digitürk Yayın Platformu’ndaki kanal sıralaması ile ilgili geçmişten gelen alışılagelmiş uygulamalara da dikkatlerin çekildiği yazıda, TMSF’den kamuoyu vicdanını da rahatlatması talep edildi.

Yazıda, “Amacımız herhangi bir grubu veya kişiyi hedef almak değil, hakkımız olan sıranın Kanal 7’ye tahsis edilmesini sağlamaktır. Tek amacımız budur. Verdiğiniz bu yanlış kararla kurumumuzu haksız ve yersiz bir tartışmanın tarafı haline getirmenizden de fevkalade üzgünüz” denilerek konunun kasıtlı olarak farklı bir mecraya çekilmeye çalışıldığına da dikkat çekildi.

İşte Kanal7 Medya Grubu Yönetimi’nin TMSF’den cevabını beklediği o resmi yazı:

Kanal 7, TMSF'yi Digiturk için köşeye sıkıştırdı - Resim: 1