Abone Ol

Kalp Atışı'nın 13. bölümünde rest çekiliyor

Show TV dizisi Kalp Atışı’nın 13. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Kalp Atışı'nda rest çekiliyor

Ali Asaf’ın ve Eylül’ün Ziyanur’a karşı suçluluk hissettiği, Eylül’ün Sinan’a hesap sorduğu tanıtımda Ali Asaf’ın Eylül’e “sana söylemem gereken bir şey var” dediği tanıtım izleyenlerde merak uyandırdı. Cuma günleri ekrana gelen ve izleyenleri ekran başına kilitleyen Kalp Atışı’nın yeni bölümünde neler olacağı heyecanla bekleniyor.

Kalp Atışı’nın geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen 12. Bölümünde Ali Asaf, Bahar’ı öldüren saldırganı Fatih’in elinden kurtarmak isterken göğsünden yaralandı. Ali Asaf’ın değişen tavrını gören Eylül büyük bir şaşkınlık yaşayarak Ali Asaf’tan özür diledi. Kız kardeşi İpek’in Ali Asaf’ın yanında yer alması da Eylül’ü çok sinirlendirdi. Sinan yıllar önce kendisini ve kızı Bahar’ı bırakıp giden eski eşi Esra’yı karşısında görünce büyük bir şok yaşadı. Esma ve Alp geçirdikleri romantik gecenin sonunda birbirlerine duygularını itiraf etti. Babası Ziyanur’un, Eylül’ün babaannesinin ölümünde payı olduğunu öğrenen Ali Asaf duyduklarına inanamadı. Yaşadığı büyük üzüntüyle babasından hesap soran Ali Asaf, yaptığı konuşmayla Ziyanur’u suçladı. Ali Asaf’ın sözlerine dayanamayan Ziyanur’un yere yığıldığı, o sırada Eylül’ün geldiği final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca’nın yazdığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ali Burak Ceylan, Merve Çağıran, Hakan Gerçek, Seda Akman, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin eşlik ediyor.
Kalp Atışı’nın merakla beklenen yeni bölümü 29 Eylül Cuma saat 20.00'de Show TV'de.

İşte "Kalp Atışı"nın 13. Bölüm Tanıtımı: