Abone Ol

Kalp Atışı final mi yapıyor?

Kalp Atışı yeni bölüm bugün var mı Show Tv 5 Ocak yayın akışı ne diyor? Cuma günleri ilgiyle takip edilen dizi Kalp Atışı 5 Ocak'ta var mı sorusu google'da aranmaya başlandı.

Kalp Atışı final mi yapıyor?

Başrollerini Öykü Çelik ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı 27.yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek merak konusu oldu. Show Tv yayın akışına baktığımız zaman Kalp Atışı'nın bugün yayınlanmayacağını görüyoruz. Peki Kalp Atışı neden yayınlanmıyor final mi yapacak?

Kalp Atışı yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. 5 Ocak Cuma günü Kalp Atışı yeni bölümünü Show TV yayın akışında göremeyen seyircileri için bir kötü haber daha geldi.

Yaz sezonunda ekran macerasına başlayan Kalp Atışı'nın ilk bölümlerinde sahip olduğu reytingleri yakalayamaması sonucunda önümüzdeki günlerde final yapacağı iddia ediliyordu.

Fakat o iddialar gerçek değil. Kalp Atışı'nın yayınlanmasının nedeni kanalların yılın ilk haftasında yeni bölümleri ekrana getirmemesi. Peki Kalp Atışı yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek?

KALP ATIŞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kalp Atışı 27.yeni bölümü 12 Ocak 2017 Cuma günü ekrana gelecek. Final iddiaları ise şimdilik gerçeği yansıtmıyor.

KALP ATIŞI SON BÖLÜM NELER OLDU?

Kalp Atışı'nın 26. bölümünde; Sultan’ın tuzağına düşen Çetin hastanede ölümle pençeleşirken, Ali Asaf da hem Çetin’i hayata döndürmeye çalışmakta hem de Eylül ile ilişkilerini normalleştirmeye uğraşmaktadır.

Babasının ölümü sonrası İpek’in kendisine karşı ördüğü duvarı yıkmak isteyen Eylül ise eşi ve kardeşi arasında kalmaktan oldukça mutsuzdur.

Yapışık ikizler hayatlarının en önemli kararını alma arifesinde büyük ikilem yaşarken, Eylül’ün geçmişinden gelen bir hasta bu zor dönemde Eylül için en büyük moral kaynağı olur. Sultan’ın organize ettiği yılbaşı yemeğinde bir araya gelen doktorların keyifli geçen gecesi Ali Asaf’ın Eylül’e yaptığı sürpriz teklif sonrası gergin bir hal alırken; Sinan’ın Çetin üzerinden yaptığı planları da hiç beklenmedik sonuçlar doğuracaktır