Abone Ol

Kalp Atışı 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kalp Atışı son bölümündeki gelişmeler hafızalardaki yerini korurken yeni fragman geldi. Kalp Atışı 3. bölüm fragmanında büyük bir restleşmenin içerisine giren Eylül, geleceğini yok etme pahasına tehlikeli bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Kalp Atışı 3. yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Başrollerini Öykü Karayel, Gökhan Alkan ve Ege Kökenli'nin paylaştığı Kalp Atışı'nın dün yayınlanan son bölümünde Eylül ve Ali Asaf arasındaki sürpriz gelişmeler tanık olan izleyiciler yeni fragmanla önemli ipuçları edindi. Eylül'ün büyük bir oyuna kalkıştığı yeni fragmana Ali Asaf'ın teklifi damga vurdu. İşte Kalp Atışı 3. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eylül yıllar sonra Ali Asaf ile karşı karşıyadır. Yıllardır kaçmış olduğu duygularıyla tekrardan buluşurken, hastanede asıl olma nedenini de asla unutmayacaktır; büyükannesi için adaleti sağlamak. Eylül, Gülayşe’nin ameliyatını gerçekleştiren doktor Sinan Tunç ve Ali Asaf’a saplantılı aşık kızı Bahar ile aynı hastanedir. Eylül’e karşı lisedeki nefreti devam eden Bahar, artık çok daha tehlikelidir. Eylül vakalarda gösterdiği sıradışı ve etkileyici müdahalelerle tüm hastaneyi kendisine hayran bırakırken, onu yıllardır koruyup kollayan, Ali Asaf’ın can dostu doktor Selim ve hastanenin başarılı cerrahı Oğuz’u da aynı şekilde etkileyecektir. Fakat bu sefer Ali Asaf’ın hiçbir engele takılma ve Eylül’ü kaçırmaya niyeti yoktur. Çözümlenmemiş geçmiş, yıllar sonra ikisinin de karşısında durmaktadır.