Abone Ol

Kalçasının fotoğrafını yanlışlıkla halıcıya gönderen kadın rezil oldu

İngiltere'de 31 yaşındaki Danielle Cain adlı kadın, kalçasının fotoğrafını yanlışlıkla sevgilisi yerine halıcıya yollayınca ortalık karıştı. Genç kadın sosyal medyada gündem oldu.

Kalçasının fotoğrafını yanlışlıkla halıcıya gönderen kadın rezil oldu

İngiltere'de Danielle Cain adında bir genç kadın yaptığı hatayla sosyal medyada gündem oldu. Genç kadın kalçasının fotoğrafını sevgilisi yerine halı şirketine attı.

MERDİVENLERLE BİRLİKTE KALÇASININ FOTOĞRAFINI GÖNDERDİ

Olay İngiltere'de yaşandı. Genç kadın evinin halısını değiştirmek için halıcıyla sosyal medya hesabından konuşmaya başladı. Daha sonra halıcı ona eğer 'halı döşenecek yerin fotoğrafını atabilir misiniz?' diye sordu.

Kadın halı döşenecek merdivenlerin fotoğrafını atarken yanlışla kalçasının fotoğrafını da halıcı adama gönderdi. Yaptığı hatanın farkına varan kadın, hemen halı şirketine mesaj yollayıp fotoğrafı yanlışlık gönderdiğini ve özür dilediğini söyledi. Firma yetkilisi genç kadının isteği üzerine fotoğrafları sildi.

Başından geçenleri sosyal medya hesabından paylaşan genç kadın çok konuşuldu. Genç kadın konuyla ilgili, "Sevgilime göndereceğim fotoğrafı yanlışla halı şirketine gönderdim. Çok utanıyorum." ifadelerini kullandı.