Abone Ol

Kalbimin Sultanı dizisinde Anna’yı canlandıran Alexandra Nikiforova kimdir?

Ekranların yeni dizisi Kalbimin Sultanı'nın kadrosunda yer alan Rus güzel Alexandra Nikiforova hakkında birçok detay merak ediliyor. ‘Yeni Meryem Uzerli mi doğuyor?’ sorularıyla beraber ekranlarda boy gösterecek olan Alexandra Nikiforova'nın hayatı...

Kalbimin Sultanı dizisinde Anna’yı canlandıran Alexandra Nikiforova kimdir?

Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı dizisinde dikkat çeken bir rolü üstlenen ve Anna karakterini canlandıran Alexandra Nikiforova’nın hayatı hakkında birçok ayrıntı merak ediliyor.

RUS MUHBİR ANNA

Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı'nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşer.

ANNA ROLÜDEKİ ALEXANDRA’NIN HAYATI

1993 yılı Rusya doğumlu olan Alexandra Nikiforova daha önce Rusya'da çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Dizide Anna karakterini canlandırıyor. Rus güzel ilk oyunculuk deneyiminide bir rus yapımı olan 2014 yılında Otpusk po Raneniju isimli proje ile gerçekleştirdi. Daha sonra Leningrad 46, Kumir ve Doktor Richter isimli projelerde rol aldı.

Star TV'de yayınlanacak olan Kalbimin Sultanı isimli Osmanlı dönemi dizisinde Anna rolünü oynayan Alexandra Nikiforova 1,66 boyunda. İlk defa Rusya dışında bir dizide rol alan Alexandra Nikiforova, Anna rolü için Türkçe dersleri alıyor. Güzel oyuncu yeni dizi Kalbimin Sultanı'nda Ali Ersan Duru ile birlikte başrol oynayacak.