Abone Ol

Kadro dışı kalan Shanina Shayk'ın annesinden büyük destek

2011, 2012, 2014 ve 2015'teki defilelerle podyuma çıkan Avustralyalı model Shanina Shaik bu yıl görev almayacak.

Kadro dışı kalan Shanina Shayk'ın annesinden büyük destek

Yılın en önemli moda şovlarından biri için geri sayım hızlandı. Victoria's Secret firmasının her yıl düzenlediği geleneksel defile için heyecan dorukta. Zaman zaman kadrosunda değişiklik yapılan şovda bu yıl podyumlarda bir eksiklik hissedilecek.

25 yaşındaki Shanina Shaik, firmanın değerli taşlarla süslü fantezi sütyenini tanıtma görevi verilen meslektaşı Jasmine Tookes'u paylaştığı sosyal medya mesajıyla kutladı.
Geçen yıl Victoria's Secret defilesinin kulisinde çekilen bir pozunu paylaşan Shaik, meslektaşını tebrik ederek "fantezi sütyeni tanıttığı videoyu izlerken gözlerinin dolduğunu" yazdı.

Shanina Shaik'in annesi de paylaştığı sosyal medya mesajında kızına hitaben "Bir kapının kapanması senin diğer kapıları çalma konusundaki cesaretini kırmasın" dedi.
Anne Shaik "Diğer insanların senin kendini eksik hissetmene yol açmasına izin verme. Çünkü sen harikasın" diye yine kızına cesaretlendirici bir mesaj gönderdi.

Shanina Shaik, son olarak geçen yıl Victoria's Secret defilesinde podyuma çıkmıştı. Shaik, bu podyuma çıkan modeller için bir aşama kabul edilen rengarenk süslü kanatları takarak iç çamaşırlarını tanıtmıştı.Birçok modelin çıkmak için can attığı Victoria's Secret'ın defilesi bu yıl 5 Aralık'ta Paris'te yapılacak. Gecede yine ünlü modellerin yanı sıra ünlü şarkıcı ve gruplar da sahne alacak.

Shanina Shaik, bugüne kadar Victoria's Secret firmasının defilelerine çıkmayı başaran beşinci Avustralyalı model.