Abone Ol

Kadınların yeni trendi: Vakumlu dudaklar!

Evde dudak büyütme devri başladı. Lansmanı Haziran’ın son haftasında gerçekleşecek olan ReLips’le, Türkiye’de ilk defa evde dudak büyütme modası başladı.

Kadınların yeni trendi: Vakumlu dudaklar!

Vakum sistemini kullanan ürün, dudaklara istenen dolgunluğu anında kazandırıyor. Ürünün etkisi kişiden kişiye değişse de bir ila dört saat arasında sürüyor. Ürünle elde edilen vakumun bir parmak hareketiyle sonlandırılabilmesi, güvenli kullanım imkânı sağlıyor. Bölgesel uygulamayla dudak hatlarını şekillendirmek için de kullanılan ürünün satışı, internet sitesi üzerinden yapılıyor.


 Ürüne dudak bölgesinden memnun olmayanlar, dudaklarına yabancı madde enjekte ettirmek istemeden şekil kazandırmak isteyenler ve kalıcı operasyonlardan çekinenler özellikle rağbet ediyor. ReLips, etkisi birkaç saat sürdüğü için pişmanlık yaratmıyor ve istendiği zaman tazelenebiliyor. Dolgunlaştırıcı rujların aksine bitmiyor, ömür boyu kullanım rahatlığı sunuyor.


Ürünün sağlığa uygun, özel gıda plastiğinden, dudağın yapısına uygun olarak üretilmesi, kullanıcılara ergonomik bir çözüm sunuyor. Deodorant kapağı gibi maddelerle benzer uygulamaların yapılışının dudağa ve sağlığa verdiği zararın önüne geçiyor.

Ürünün nasıl kullanıldığını gösteren videolar, kullanıcılar tarafından yeniden yorumlanarak internete yükleniyor. Hakkında çok konuşulan ReLips, internette şimdiden fenomen olmuş durumda.