Abone Ol

Kadınlar nasıl aldatır? Aldatan kadın nasıl davranır? Bu araştırma tartışılır!!!

Cinsel Derneği (CTD) Başkanı Dr. Cem Keçe, yaptığı açıklamada, kadınların duygusal gerçeklerle yani yaşadıkları umutsuzluk ve mutsuzluk nedeniyle aldatma yoluna gidiyor" dedi.

Kadınlar nasıl aldatır? Aldatan kadın nasıl davranır? Bu araştırma...

UZMANLAR ALDATMANIN İNANILMAZ BİR ADRENALİN YÜKSELMESİNE NEDEN OLDUĞUNU BELİRTEREK, "ALDATMADA SÖYLENEN YALANLAR, BİR YASAK MEYVE GİBİ AKLIMIZA DÜŞEBİLİR" DEDİ. Cinsel Derneği (CTD) Başkanı Dr. Cem Keçe, yaptığı açıklamada, kadın ve erkeğin aldatma nedenlerinin farklı olduğunu ifade ederken, "Erkeklerin cinsel açıdan değişik şeyler yaşama ihtiyaçlarından, kadınların ise duygusal gerçeklerle yani yaşadıkları umutsuzluk ve mutsuzluk nedeniyle aldatma yoluna gidiyor" dedi. Çocuklukta yaşanan iç çatışmaların erkekleri aldatmaya ittiğini belirten Keçe, erkeklerin aldatmak için çok önemli bir nedene de ihtiyaç duymadıklarını söyledi. Keçe, "Maksat heyecan olsun, skor olsun. Çünkü çok sayıda kadınla ilişkiye girmek arkadaş çevresinde bir takdir göstergesi olarak algılanmaktadır" dedi.

"KADINLAR DİKKATLİ ALDATIR"

Keçe, kadınların aldattığı zaman, duygularıyla toplumun baskısı arasında sıkıştığını ve bu nedenle erkeklere göre aldatmalarının daha zor olduğunu ifade eden Keçe, "Kadınların aldatması daha zor, daha derinlikli, daha heyecanlı, daha edebi ve daha zengin bir malzemedir. Kadınlar aldattığında çok daha dikkatli davranırlar. Her ayrıntıyı düşünürler" dedi.