Abone Ol

Kadın girişimci Türkan Eğriboyun'dan internetten eşek sütü satışı!

MANİSA'nın Şehzadeler İlçesi Akpınar Mahallesi'nde dört yıl önce kurduğu çiftlikte beslediği eşeklerden elde ettiği sütü, çeşitli hastalıklara iyi geldiği inancıyla isteyenlere satan Türkan Eğriboyun, şimdide internetten satışa başladı

İnternetten eşek sütü satışı!

Eğriboyun, kurduğu internet sitesi aracılığı ile Türkiye'nin dört bir tarafına eşek sütü pazarlıyor.
100 eşeğin bulunduğu çiftlikte üretim yapan Eğriboyun, eşek sütüne olan ilginin bu hayvanların fiyatında artışa neden olduğunu söyledi. Muğla ve ilçesi Köyceğiz ile Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden satın aldığı eşeklerden süt elde ettiklerini belirten Eğriboyun, "Eşek sütü kanserden, astım ve bronşite, hatta siroza kadar birçok hastalığa iyi geliyor. Bunun yanı sıra kasları güçlendirir, kan değerlerini yükseltir. En önemlisi de bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücut hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur" dedi. Eğriboyun, müşterilerine eşek sütünün sadece tıbbi tedaviyi destek amaçlı olduğu konusunda bilgilendirdiklerini de söyledi.
Eşek sütüne ilginin yoğun olduğuna dikkati çeken Eğriboyun, "Hatta özellikle kış aylarında bu taleplere karşılık vermekte zorlandım. Eşek sütünün litresini 100 liraya satıyoruz. Elde ettiğim günlük 15 litre sütü elimdeki mevcut eşeklerden taze taze sağarak müşteriye veriyorum. Bunun yanı sıra kurduğumuz internet sitesi aracılığı ile kargoyla ülkenin dört bir tarafına da satış gerçekleştiriyorum" dedi.
"DONDURULMUŞ EŞEK SÜTÜNÜ İÇMEYİN" UYARISI
Eşek sütü alacaklara uyarılarda da bulunan Eğriboyun, "Bazı müşterilerim daha önce aldıkları eşek sütünün acı ve ekşi olduğunu söylüyor. Aksine eşek sütünün tadı şekerlidir. Eşek sütünde hiçbir koku da yoktur. Vatandaşların dolandırılmamaları adına bunları bilmesi gerekmektedir. Özellikle vatandaşlarımıza 1.5 ay kadar bir sürenin üzerinde dondurulmuş eşek sütlerini içmemelerini tavsiye ediyorum. Çünkü bekletilen sütlerin hiçbir faydası olmuyor. Vatandaşların bizzat sağım yapılan eşekleri görerek, bu sütü almalarında fayda var" diye konuştu.

Ersan ERDOĞAN / MANİSA, (DHA)


Kadın girişimci Türkan Eğriboyun'dan internetten eşek sütü satışı! - Resim: 1
Kadın girişimci Türkan Eğriboyun'dan internetten eşek sütü satışı! - Resim: 2
Kadın girişimci Türkan Eğriboyun'dan internetten eşek sütü satışı! - Resim: 3
Kadın girişimci Türkan Eğriboyun'dan internetten eşek sütü satışı! - Resim: 4
Kadın girişimci Türkan Eğriboyun'dan internetten eşek sütü satışı! - Resim: 5
Kadın girişimci Türkan Eğriboyun'dan internetten eşek sütü satışı! - Resim: 6
Kadın girişimci Türkan Eğriboyun'dan internetten eşek sütü satışı! - Resim: 7
Kadın girişimci Türkan Eğriboyun'dan internetten eşek sütü satışı! - Resim: 8
Kadın girişimci Türkan Eğriboyun'dan internetten eşek sütü satışı! - Resim: 9