Abone Ol

Kadın dizisine ilk yorumlar

Medyafaresi.com Özel Haberi - Fox'un yeni dizisi Kadın sosyal medyada gündem oldu.

Kadın dizisine ilk tepkiler

Burcu Kılıçarslan / Medyafaresi.com - Fox'un başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un yer aldığı dizisi Kadın bu akşam ekran macerasına başladı.

Woman dizisinden uyarlanan Kadın ilk bölümü ile Twitter'da trend oldu.

Özge Özpirinçci yeni dizisiyle ilgili Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Hayatımda bir sürü güçlü #KADIN tanıdım. Beni büyütüp yetiştirdiler, bana bildilklerimi öğrettiler, benimle deneyimlerini paylaştılar. Ve hala da bunu yapmaya devam ediyorlar. Oyunculuk kariyerim boyunca, bu kadınlardan öğrendiğim her şeyi kullanıp değerlendirerek dinamik ve gerçekçi karakterler yaratmaya çalıştım. Neticesinde de, kadınlar hakkında çok daha fazla şey öğrendim. Ellerinden neler gelebileceğini, yeteneklerini ve ehliyetlerini, emsalsiz azimleriyle her türlü zorluğa göğüs gerebileceklerini, ve bütün kadınların, üstün kapasitelerini fark ederek dünyayı daha güzel bir yer yapabileceğini öğrendim. Bizler anneyiz, kız kardeşleriz, ablayız, sevgiliyiz, eşiz. Ama bunlar, gururla benimsediğimiz yaftalardan birkaçı. Fakat biz yaftalara sığamayacak kadar enginiz. Bizler akım belirleyiciyiz, tamamlayıcıyız, lideriz, öğretmeniz. Yaftalar zaman içinde değişime uğrar, ki bu da böyle olmalıdır. Ama tek bir şey asla değişmez... Bizler çok güçlüyüz. Bu güç hepimizin içinde mevcut. Ve bu gücü bir sonraki nesile aktarmak bizim sorumluluğumuz. Bunu yapmanın bir sürü yolu var. Ben meslegim aracılığıyla yapmayı seçtim. Bütün güçlü kadınlara selam olsun. Onları tanımak, onları yetiştirmek, onlar gibi olma şerefine erişmek dileğiyle... @kadindizifox saat 20.00 da @foxturkiye de... Yuregimi koyarak yer aldigim bu guzel hikayeyi begenmeniz dilegiyle..."

Kadın dizisiyle ilgili sosyal medyada ilk yorumlar şöyle oldu:

Keyfimin Kahyası‏ @KeyifKahyasi1: Muhteşem bir dizi, hayatta kalmak için canını dişine takan tüm kadınlarımızın sesi olsun bu dizi #kadın

Meryemce‏ @Meryemc87814472: Bennu Yıldırımlar mükemmel bir oyuncu. Mükemmel ... #kadin

Sevda Güneş‏ @sevdaagunes: Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
#kadındizisi

Banuu‏ @Banuuelri: #kadın dizisi efsane olmus ya

Seçil‏ @secillius: Özge Özpirinçci’yi aşşıırı severim ama yeni dizisi dertsiz insanı dert sahibi yapan diziler kategorisinde. #Kadın

Erdal Yanbuloğlu‏ @dreyanbuloglu:#kadindizisi nadir bir şekilde hakikatli bir dizi yapmışlar. Tekstilde çalışan bir kadının ömür törpüsü hayatı.

zeynep bilge‏ @bilge_zeynepp: Bizi ağlatmaya yönelik #Kadın dizisi.