Abone Ol

Kadın canlı bombanın çıplak selfiesi ortaya çıktı!

Avrupa'da canlı bomba eylemi gerçekleştiren ilk kadın olan Hasna Ait Boulahcen'ın küvette selfie yaptığı fotoğrafı ortaya çıktı.

Kadın canlı bombanın çıplak selfiesi ortaya çıktı!

Fransa'nın başkenti Paris'te dün düzenlenen operasyonda kendini patlatan kadın canlı bombanın kimliği belli oldu. Paris'te 129 kişinin katledildiği saldırıların planlayıcısı Abdelhamid Abaaoud'i yakalamak için düzenlenen operasyonda, 2 terörist öldürülürken 8 kişi de gözaltına alınmıştı.

Fransa'nın başkenti Paris'in banliyösü Saint Denis'de 110 polisle 7 saat süren operasyon sırasında Avrupa'da ilk kez bir kadın canlı bomba kentini patlatmıştı. Fransız medyası kadın canlı bombanın, Paris saldırılarının planlayıcısı Abdelhamid Abaaoud'un kuzeni 26 yaşındaki Hasna Ait Boulahcen olduğunu yazdı. Hasna Ait Boulahcen'in operasyon sırasında "Yardım edin. Yardımm edin!" diye bağırarak güvenlik güçlerine seslendiği ortaya çıktı. Polis hücre evine girdiğinde ise beline sardığı bomba yüklü düzeneği patlattı.

Avrupa'nın ilk kadın canlı bombası olarak kayıtlara geçen Boulahcen'in kimliğinin belli olmasının ardından yeni detaylarda ortaya çıkmaya başladı. Daily Mail'de yer alan haberde Boulahcen, küvette selfie yaparken görülüyor. Gazeteye konuşan ccanlı bombanın kardeşi, kız kardeşinin dinle pek alakasının olmadığını, Kur'an okumayı bilmediğini ve son birkaç ay içinde bu yönde bir eğilimi olduğunu söyledi.

Paris saldırısının beyni olan Abaaoud'un kuzeni olan Aitboulahcen'in büyük şapkalar takmayı sevmesinden dolayı 'cowgirl' takma ismiyle bilindiği belirtildi.