Abone Ol

Kadıköy'de Arda Turan sesleri

Fenerbahçeli taraftarlar, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren tribün lideri Sefa Kalya için Çaykur Rizespor maçında özel gösteri yaptı.

Kadıköy'de Arda Turan sesleri

Çaykur Rizespor maçı için Ülker Stadı'na gelen Fenerbahçe taraftarları, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren tribün lideri Sefa Kalya anısına unutulmaz bir koreografiye imza attı.

Üst kattaki tribünde yer alan taraftarlar, ellerindeki siyah beyaz kartonlarla, "Sana söz" yazısı oluşturdu. Tribünlerin alt tarafına ise Sefa Kalya'nın fotoğrafının yanına, "Sonsuza Dek Seninleyiz" yazılı pankartlar açıldı.

Kadıköy'de Arda Turan sesleri - Resim: 1

Sarı lacivertli taraftarlar, Sefa Kalya'nın cenazesine gitmeyen Volkan Demirel'i ıslıklarken, cenazeye çelenk gönderen Barcelonalı Arda Turan için tezahüratta bulundu.

Kadıköy'de Arda Turan sesleri - Resim: 2

Taraftarlar uzun süre, "Arda Turan oley" ve "Teşekkürler Arda Turan" diye tempo tuttu.Ayrıca, tribünlerin diğer bölümlerinde "Bekle bizi gittiğin deplasmanda, unutulmayacaksın Sefa Kalya", "Sefa'nda bizim cefanda gitme Kalya'nımızda" ve "Mekanın cennet olsun Sefa abi" yazılı pankartlar açıldı.