Abone Ol

Kaddafi'nin Playboy güzeli olan gelini sarayın sırlarını anlattı!

KADDAFİ’NİN “savaşçı” oğlu Mutassım’ın Hollandalı manken sevgilisi Talitha, isyancı güçlerin Trablus’a girmesinden bir gün öncesini ve eski “güzel” günlerdeki sarayı anlattı.

Kaddafi'nin Playboy güzeli olan gelini sarayın sırlarını anlattı!

Libya lideri Muammer Kaddafi’nin Ulusal Güvenlik Konseyi’ni yöneten beşinci oğlu Mutassım’ın Hollandalı manken sevgilisi Talitha van Zon, Playboy dergisine verdiği pozlar nedeniyle de adından bahsettirmişti. Eski sevgilisiyle ilişkisini sürdüren van Zon, ağustos başında Libya’ya giderek, muhaliflerin Trablus’a saldırmalarından tam bir gün önce, yani geçen cuma Mutassım ile tekrar biraraya gelmiş. Van Zon İngiliz Telegraph gazetesine, “o tanıdığı çapkın, eğlence düşkünü, gece kulüpleri müdavimi, tutkulu ve cömert kişinin gittiğini, yerine, gözünü kırpmadan insanları öldürebilecek bir kişiliğe büründüğünü” anlattı.

“Şubat ayaklanmasından beri onu ilk defa görüyordum. Sakalı vardı, üzerinde makineli tüfeklerin bulunduğu bir minderde oturuyordu ve makineli silahlar taşıyan ve hiç gülümsemeyen 16 yaşındaki oğlan çocuklar tarafından korunuyordu” diye anlatıyor van Zon, babasının duvardaki devasa portresinin altında oturan Mutassım için. Bundan sonraki karede, Filipinli hizmetçiler Mutassım’a en sevdiği içkisi, kola ile karıştırılmış Jack Daniels getiriyor ve Mutassım kadehini yaklaştığına inandığı zafere kaldırıyor.

KADDAFİ’NİN BAKİRE KORUMALARI İÇİN TIKLAYIN

Londra benzetmesi

Mutassım’ın son derece rahat göründüğünü ve ayaklanmayı Londra’daki olaylara benzettiğini belirten van Zon, Mutassım’ın sözlerini şöyle aktarıyor: “Muhalifler biraz kafadan kontak. Libya gibi ülkelerde biraz daha sert olmak lazım aksi takdirde seni dinlemezler” dedi.

Rejimin kaybedeceği korkusunun olmadığını söyleyen Van Zorn’a göre Mutassım’ın moralinin yüksek olmasının bir nedeni de ayaklanma boyunca Bingazi ve Misurata’daki birlikleri yönetmesinin ardından Libya liderinin ‘savaşçı’ oğlu ve potansiyel selefi olarak görülmeye başlamasıydı.

Muhalifler otelini bastı

Muhaliflerin Trablus’a girmesinden bir gün sonra Hollandalı manken adeta bir kabus yaşadı.