Abone Ol

Acı veda.. Josef Sural'ın ailesi Antalya'dan ayrıldı

Trafik kazasında vefat eden Aytemiz Alanyasporlu Josef Sural'ın eşi ve kızları Antalya'dan ayrıldı.

Acı veda.. Josef Sural'ın ailesi Antalya'dan ayrıldı

Aytemiz Alanyasporlu 7 futbolcunun Kayseri deplasmanından döndüğü VIP minibüsün su tahliye kanalına düştüğü kazada yaşamını yitiren Josef Sural için kulüp tesislerindeki antrenman sahasında tören düzenlendi.

Törenin ardından Sural'ın eşi ve çocukları Antalya'dan ayrıldı. Sural'ın eşinin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

OCAK AYINDA SÖZLEŞME İMZALAMIŞTI

Çek futbolcu Josef Sural, 13 Ocak 2019 tarihinde Aytemiz Alanyaspor ile sözleşme imzaladı. Sparta Prag takımından gelen Josef Sural, turuncu yeşilli ekiple 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık anlaşma yaptı. Josef Sural imza töreninde, "Uzun süren bir transfer çalışması oldu ama mutlu sona ulaştık. İki taraf için de hayırlı olsun.

Acı veda.. Josef Sural'ın ailesi Antalya'dan ayrıldı - Resim: 1

Burada olmaktan mutluyum. Takımın daha iyi yerlere gelmesi için hep birlikte mücadele edeceğiz. Alanya, ailemle birlikte yaşayabileceğim bir yer. Türkiye ligini de takip ediyordum. Burada futbol oynamanın ve yaşamanın ne kadar güzel olabileceğini düşündüğüm için Alanyaspor'u tercih ettim" demişti.Profesyonel futbol yaşamına 2008 yılında Zbrojovka Brno takımında başlayan forvet oyuncusu Josef Sural, daha önce Slovan Liberec ve Sparta Prag takımlarında forma giydi.

Sural, Süper Lig'de 9 maça çıktı. Çek futbolcu 23 Şubat 2019'da oynanan Kasımpaşa maçında 1 gol kaydetti. Ailesiyle birlikte Alanya'da yaşamını sürdüren Josef Sural'ın iki kızı bulunurken, bunlardan küçüğü yaklaşık 2, 5 ay önce Prag'da dünyaya geldi.