Abone Ol

Johnny Depp'in fan hesabından Kaz Dağları paylaşımı heyecan yarattı

Medyafaresi.com detay haber- Ünlü oyuncu Johnny Depp'in fan hesabı, Kaz Dağları ile ilgili bir paylaşımıyla Türk sosyal medya kullanıcılarını heyecanlandırdı... Ancak Johnny Depp'in sosyal medyada resmi bir hesabı bulunmuyor.

Johnny Depp'in fan hesabından Kaz Dağları paylaşımı heyecan yarattı

Johnny Depp'in 1,3 milyon takipçili fan hesabı Türkiye'nin gündemine oturan  Kaz Dağları'ndaki doğa katliamına duyarsız kalmadı.

Kaz Dağları ile ilgili yapılan paylaşımda şu sözlere yer verildi:

"Türkiye'nin antik zamanlardan birçok hikayeyi ve miti barındıran tarihi dağı Kaz Dağları, Kanadalı bir altın çıkarma şirketi tarafından şimdilerde yok ediliyor.

Johnny Depp'in fan hesabından Kaz Dağları paylaşımı heyecan yarattı - Resim: 1

Antik Truva'ya yalnızca 20 km uzaklığında ve Çanakkale'ye 30 km uzaklıkta bulunan Anadolu'nun Kaz Dağları, modern tarihin yanı sıra eskilere de bürünmüş durumda. Ida Dağı olarak da bilinen Kaz Dağları, Antik Yunan tarihinden Homeros'un İlyada'sı ve Virgil'in Aeneid'i dahil olmak üzere birçok hikayeyi barındırıyor..."

Paylaşımda Leonardo Di Caprio'nun da etiketlendiği dikkatlerden kaçmadı.

Ancak Türkiye'de Kaz Dağları için teyakkuzda olan sosyal medya, paylaşımın  Johnny Depp'in kendisine ait olduğunu düşündü. Depp'in çakma hesabındaki o paylaşıma 140 bin beğeni yağdı. Kısa süre sonra gerçek anlaşıldı. O hesap Johnny Depp'e ait değildi.

Medyafaresi.com Dış Haberler