Abone Ol

John Snow'un akıbeti belli oldu

Game of Thrones'un yeni sezonu için gün sayan hayranlara Jon Snow'un akıbetiyle ilgili bir yanıt daha geldi. Söz, Snow'u canlandıran Kit Harington'a ait: 'Jon Snow'un öldüğü fikrine alışmanız lazım.'

John Snow'un akıbeti belli oldu

Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yeni bölümlerinin yayınlanmasına az bir zaman kala, dizinin büyük ilgiyle takip edilen ve öldüğüne seyircilerin bir türlü ikna olmadığı John Snow karakterine hayat veren İngiliz oyuncu Kit Harrington'dan, Snow hayranlarını üzecek bir açıklama geldi. Harrington, "İnsanlar benim ölmemi istemiyor ama Jon Snow öldü. Herkesin buna alışması lazım" dedi.

John Snow'un akıbeti belli oldu - Resim: 1Jon Snow ölmemiş olabilir!

Dünya çapında büyük ilgiyle izlenilen Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin büyük beğeniyle takip edilen karakterlerinden John Snow'un ölüp ölmediğine ilişkin tartışmalar uzun süredir sosyal medyanın gündemindeydi.

Hakkında her gün yeni bir iddianın ortaya atıldığı John Snow ile ilgili dizinin 6.sezonunun yayınlanmasına az bir zaman kala, John Snow karakterini canlandıran 29 yaşındaki İngiliz oyuncu Kit Harrington'dan hayranlarını üzecek açıklama geldi.

"Jon Snow öldü, herkesin buna alışması lazım"

John Snow'un akıbeti belli oldu - Resim: 2

5. sezonun finaline John Snow'un öldürüldüğü sahne damga vurmuştu
Digital Spy'a konuşan İngiliz oyuncu, "İnsanlar benim ölmemi istemiyor ama Jon Snow öldü. Herkesin buna alışması lazım" ifadelerini kullandı.

Diziden ayrıldıktan sonra yeni projelerde yer almaya başlayan Harington, çekimlerden arda kalan zamanında bol bol dinlendiğini söyledi.

John Snow'un akıbeti belli oldu - Resim: 3

Jon Snow ve Adele aynı filmde buluşuyor! 

Jon Snow ölmemiş olabilir!

Jon Snow öldü, Twitter alemi yasta!