Abone Ol

Jennifer Aniston’lu Emirates reklamına tepki

Güzel oyuncu Jennifer Aniston’ın Emirates Havayolları için çektiği reklam filmi hayranları tarafından topa tutuldu

Jennifer Aniston’lu Emirates reklamına tepki

Jennifer Aniston galeri

Jennifer Aniston, oynadığı reklam filminde, bindiği uçakta duş ve açık bar arıyor. Hosteslere duşun ve açık barın nerede olduğunu sorduktan sonra, uçakta bulunmadığını öğrenince girdiği şok yüzünden bayılıyor. Uyandığında ise Emirates uçağında yolculuk yaparken duşunu alıp, açık barda kokteylini içerken gördüğü rüyayı “Kötü bir deneyim” olarak anlatıyor.



Reklamı Youtube üzerinden izleyenler, yaptıkları yorumlarda, reklamın çok kibirli bir yapısı olduğunu ve normal insanların hayatlarına ve olanaklarına tepeden, küçümseyici bir bakışla baktığını yazdılar.

‘Parmağıma bakınca mutlu oluyorum’

SÜRPRİZ bir evlilikle uzatmalı sevgilisi Jennifer Aniston’la hayatını birleştiren Justin Theroux, ‘Evlendikten sonra kendimi çok farklı hissediyorum. Çok daha mutluyum’ açıklaması yaptı. People dergisine konuşan Theroux, ‘Parmağıma baktığım zaman beni ona bağlayan yüzüğü görmek çok güzel bir duygu’ diye konuştu. İkili balayı için Bora Bora’yı tercih etmişti.

Yüksekten uçuyor!

Brad Pitt ile beş yıllık evliliğinin ardından uzun süreli bir ilişkisi olmayan ünlü aktris Jennifer Anniston, mutluluğu da iş hayatını da yakalamanın keyfini çıkarıyor.

Geçtiğimiz hafta nişanlısı Justin Theroux ile gizlice evlenen ve balayı için Bora Bora’da olan ünlü oyuncu Jennifer Aniston’ın balayına çıkmadan hemen önce Emirates Havayolları’nın yüzü olmak için imza attığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta nişanlısı Justin Theroux ile gizlice evlenen ve balayı için Bora Bora’da olan ünlü oyuncu Jennifer Aniston’ın balayına çıkmadan hemen önce Emirates Havayolları’nın yüzü olmak için imza attığı ortaya çıktı.

Jennifer Aniston, havayolları şirketinin yeni model uçaklarında poz verecek.

‘Jennifer Brad’i aldattı’

Ünlü aktör Brad Pitt’in eski karısı Jennifer Aniston tarafından aldatıldığı iddia edildi. Aniston’ın o sıralar ‘Friends’ dizisindeki rol arkadaşı Matt LeBlanc ile ilişkiye girdiği öne sürüldü.

İddianın sahibi ise Matt LeBlanc’in babası Paul LeBlanc. Star magazin dergisine konuşan baba, “Dizi sırasında Jen ile ilişkisi vardı. Set aralarında aşk yaşıyorlardı.

O sıralar Pitt ile evliydi” dedi. Haber üzerine Aniston’un sözcüsü İngiliz Daily Mail gazetesine bir açıklama yaparak “Bu yüzde 100 yalan. Aniston’un Matt Lemplank ile herhangi bir aşk ilişkisi hiçbir zaman olmadı” dedi.

Yıllar sonra içini döktü:‘Canım acımadı’

Eski eşi Brad Pitt’in kendisinden ayrılıp Angelina Jolie ile evlenmesinden sonra magazin gündeminde hep ‘mağdur’ görülen Jennifer Aniston, yıllar sonra olaydan o kadar da etkilenmediğini “Canım acımadı” sözleriyle özetledi.

Bir dönemler Hollywood’un altın yumurtlayan çiftlerinden biri olarak gösterilen ve 5 sene süren evliliklerini 2005 yılında sonlandıran Brad Pitt ve Jennifer Aniston’un ayrılması üzerinden 10 sene geçmesine rağmen ikili hala basının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Pitt’in ayrılıktan kısa süre sonra ‘Mr. and Mrs. Smith’ filminde tanıştığı Angelina Jolie ile bir aşka yelken açması Aniston’u kamuoyu gözünde yıllardır ‘mağdur’ kadın yapmıştı.

‘Hâlâ görüşüyoruz’

Altın Küre’ye aday gösterildiği ‘Cake’ filmiyle ilgili  CBS kanalına konuk olan ve özel hayatından bahseden ABD’li aktris Jennifer Aniston eski eşi Brad Pitt’le yaşadığı ayrılık sorusuna “Ayrılığı acı verici bulmadım, canım yanmadı. Medya bu konuyu çok abarttı, çünkü ayrılığımızın başlığı dikkat çeken bir hikaye, sık sık olmasa da Brad’le hala görüşür ve birbirimize iyi dileklerimizi sunarız, açıkçası o konu hiç canımı acıtmıyor” dedi.  Aniston, 2012 yılında nişanlandığı sevgilisi Justin Theroux ile çok dengeli bir ilişkisi olduğunu da ekledi.

Aniston, iki yıllık nişanlısı Justin Theroux ile evlilik hazırlığı yapıyor.

Toronto Film Festivali'ne katılan güzel oyuncu elbise altına sutyen giymeyince flaşların azizliğine uğradı.

Jennifer Aniston galeri