Abone Ol

Jennifer Aniston geçmiş ilişkilerinden bahsederken gözyaşlarını tutamadı!

İtalya'da düzenlenen Giffonı Film Festivali sırasında geçmiş ilişkileriyle ilgili konuşma yapan Aniston, bu sırada gözyaşlarını tutamadı.

Jennifer Aniston geçmiş ilişkilerinden bahsederken gözyaşlarını tutamadı!

Avrupa’nın en büyük çocuk ve genç sinema festivali olan Giffoni Film Festivali’nde “Hayat Boyu Başarı” ödülü kazanan Jennifer Aniston, geçen yıl Justin Theroux’la olan ilişkisini evlilikle taçlandırmıştı.

Genç hayranlarının sorusu üzerine geçmiş ilişkilerinde yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan 47 yaşındaki oyuncu, 'Garson da olsak, fırıncı da olsak, öğrenci ya da başka bir şey, günün sonunda hepimiz insanız. Ayrılık yaşadığınızda duvarları yumruklayabilirsiniz ve daha uzağa gidemeyeceğinizi düşünürsünüz. Kalbim bunu kaldıramayacak, bu çok büyük bir acı ya da yeterince iyi miyim diye düşünürsünüz. ‘Ayakta kalabilecek miyim?’ diye sorarsınız' dedi.

Aniston, 'Mucizevi bir şekilde üstesinden gelmek zorundasınızdır. ‘Yapamam, evet yapabilirim’ dersiniz. Evet, yapabilirsiniz' şeklinde konuştu.

Jennifer Aniston; yakın zamanda annesini kaybetmiş, ardından da hakkında çıkanhamilelik iddialarını bir açık mektup yazarak yalanlanmıştı.

Jennifer Aniston geçmiş ilişkilerinden bahsederken gözyaşlarını tutamadı! - Resim: 1

BRAD PITT'TEN SONRASI HAYAL KIRIKLIĞI OLMUŞTU

Friends dizisiyle dünya çapında yıldızı parlayan Aniston, 2000 ile 2005 yılları arasındaBrad Pitt ile evliydi. Ocak 2005’te ayrıldıklarını duyurdular. Aynı yıl nisan ayında Brad Pitt, Angelina Jolie ile fotoğraflandı.

Bu ayrılıktan kısa süre sonra “Ayrılık” (The Break-Up) dizisindeki rol arkadaşı Vince Vaughn ile birlikte olan Aniston, 2007 yılında birkaç ay İngiliz model Paul Sculfor’la daha sonra da ABD’li müzisyen John Mayer’le ilişki yaşadı.

Aniston daha sonra “The O.C.” dizisi oyuncusu Tate Donovan’la üç yıllık bir ilişki yaşadı.

'HERKES TELEFONUNA YAPIŞMIŞ DURUMDA'

Giffoni Film Festivali’nde yaptığı konuşmada Aniston gençlere sosyal medyaya biraz ara vermeleri tavsiyesinde de bulundu.

'Diyalog kurmaya başlamamız, telefonları bırakmamız ve sosyal medyadan çıkmamız, biraz ara vermemiz gerekiyor' diyen Aniston, 'Gerçek hikayeleri göremiyoruz, çünkü herkes telefonlarına yapışmış durumda' şeklinde konuştu.

hürriyet