Abone Ol

İzdivaç'ta damat adayı Caner'in gözyaşları!

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da gözde damat adayı Caner gözyaşlarına boğuldu.

İzdivaç'ta damat adayı Caner'in gözyaşları!

Canlı yayınla ekrana taşınan anlarda Caner, annesinden gelen mektupla ilgili az sonra vtr'si döndüğünde bir anda ağlamaya başladı. İki kişinin görüşmesi sırasında locada hıçkırıklarla ağlayan Caner, söz kendisine verildiğinde izleyenlere içini döktü.

İÇİNİ DÖKTÜ

Esra Erol'da; 'Ben 3 yıl işsiz kaldım. O zamanki medya beni çok kötü gösterdi. Hazırladılar, attılar beni ortaya. Her şey o yüzden oldu. Ben reytingi bile programdan ayrıldıktan 2 yıl sonra öğrendim. Katıldığı programlardan para alıyor diyorlar. Para alsam 3 gün boyunca aç gezer miydim ben? Elektrik, su faturamı bile ödeyemiyordum. Çok zor günler yaşadım. Şimdi sizin sayenizde herkes gerçek beni gördü. Ne kadar iyi biriymişsin diyorlar. Ve programa çıkmaya başladığım için yıllardır kötü günümde yanımda olmayan insanlar aramaya başladı. İstemiyorum, aramayın beni!' şeklinde açıklama yapan Caner, annesinden gelen mektubu duyduğunda ise oldukça zor anlar yaşadı.

'Caner'in sözleri beni çok üzüyor'

Annesinin; 'Programı seyretmemeye çalışıyorum. Çünkü her seyrettiğimde kalbim çok acıyor. Ben anneyim ve Caner'in her kelimesi beni çok üzüyor. Şunu bilmenizi isterim, ben kötü bir anne değilim. 65 yaşındayım. Bu hayatta çocuklarım her şeyden daha kıymetlidir. Canımın birini kaybettim. Üzüntüm büyük. Daha fazlasını kaldıramıyorum. Allah Caner'i her kötülükten korusun.' sözlerini içeren mektubu canlı yayında dinleyen Caner, bir kez daha annesini affetmediğini açıkladı. İşte Caner'in o anlarda yaşadıkları.