Abone Ol

İyi Fikir'in yeni sunucusu kim oldu?

TRT1'in gündüz kuşağı programı İyi Fikir'de değişiklik yaşandı.

İyi Fikir'in yeni sunucusu kim oldu?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, TRT1'in gündüz kuşağı programı İyi Fikir'de sunucu değişikliği yaşandığını açıkladı.

Son olarak Pelin Çift'in sunduğu programı artık, TRT Ana Haber’den sonra TRT Haber’de yaptığı programlarla seyirci karşısına çıkan Seval Çöpür sunacak.

İşte Ali Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından ilgili bölüm:

TRT 1’in gündüz kuşağı programı ‘İyi Fikir’in hayli uzun süren ‘yaz tatili’ bitmek üzere... TRT’nin İstanbul Ulus’taki stüdyolarından canlı yayınlanan ve hedef kitlesi kadınlar olan program, kasım sonu veya aralık başı gibi seyircisiyle buluşacak.

Harbiye’de karşılaştığım program ekibinden televizyoncu tanıdığım, ‘İyi Fikir’in sezona geç başlamasının sebebi için şunları söyledi: “TRT’nin Ulus’taki binası olası Marmara depremi için yapılan testi geçemediği için boşaltıldı. Programa yeni stüdyo bulunması uzun sürdü.” TRT’nin neredeyse her sezon başka bir ünlü kadına sundurduğu ‘İyi Fikir’de bu gelenek değişmedi.

Esra Harmanda, Züleyha Ortak, Ece Erken’den sonra Pelit Çift’in kameralar karşısına geçtiği proje, bu kez TRT 1’in eski ana haber spikerlerinden birine teslim. TRT Ana Haber’den sonra TRT Haber’de yaptığı programlarla seyirci karşısına çıkan Seval Çöpür, ‘İyi Fikir’in yeni sunucusu oldu. TRT’nin iç yapım programı, yeni sunucusu ve yenilenen formatıyla ekranda olacak.

İyi Fikir'in yeni sunucusu kim oldu? - Resim: 1