Abone Ol

İşte Emrah'ın sakladığı aşkı Sibelim!

FOTO GALERİ- Emrah’ın yıllar sonra ilk kez annesiyle tanıştırıp, ciddi ilişki sinyali verdiği sevgilisinin Sibelim olarak tanınan şarkıcı Sibel Kirer olduğu ortaya çıktı.

İşte Emrah'ın sakladığı aşkı Sibelim!

Şimdiye kadar hayatına giren kadınları annesi Ayten Erdoğan’la tanıştırmaktan kaçınan şarkıcı Emrah(41) önceki gün bir ilke imza attı. Bir süredir beraber olduğu sevgilisini Arnavutköy’de bir balıkçıda annesi Ayten Erdoğan’la biraraya getiren Emrah bu davranışıyla ilk kez evlilik yolunda bir ilişki yaşadığının mesajını verdi. Yakınlarına “Artık evlenip, yuva kurmak istiyorum” diyen Emrah’ın ismini bir sır gibi sakladığı sevgilisinin kimliği de ortaya çıktı. Emrah’la nikah masasına oturmaya hazırlanan esmer güzelin, 1998 yılında “Az Değilsin Abisi” isimli albümle müzik piyasasına giriş yapan şarkıcı Sibelim olduğu öğrenildi. Belçika’da doğan ve gerçek ismi Sibel Kirer(32) olan Sibelim, mesleğinde en büyük çıkışı “Efendim işitmedim” şarkısıyla yaptı. Kirer daha sonra iki albüm daha çıkartarak 2003 yılında mesleğine ara verdi.

İşte Sibelim'in fotoğrafları.. FOTO GALERİ

İsmi bir dönem albümünün prodüktörlüğünü yapan İbrahim Tatlıses’le yaşadığı polemikle gündeme gelen Sibelim, ‘‘Beni promosyon ilişkilerine malzeme yapmak istiyorlar, buna izin vermem” diyerek kızgınlığını dile getirmişti.

Özlem ÜLKÜ / VATAN