Abone Ol

İşte dünyanın en güzel kızı! Çek Tatana göz kamaştırdı!

Dünya güzeli seçilen Tatana Kucharova 18 yaşında ve öğrenci. Kucharova, finalde giydiği Uzun beyaz elbisesiyle göz kamaştırdı

İşte dünyanın en güzel kızı! Çek Tatana göz kamaştırdı!

Dünya Güzellik Yarışması'nda kraliçelik tacını Çek Cumhuriyeti'nden 18 yaşındaki Tatana Kucharova giydi.
      56'ıncısı Polonya'nın başkenti Varşova'da düzenlenen Dünya Güzellik Yarışması'na 103 ülkenin kraliçesi katıldı. Eylül ayı başında kampa giren güzeller dün akşam kraliçe olabilmek için podyumdaydı.
      18 yaşındaki Çek güzel, finale kalan, Rumen Ioana Valentina, Avustralyalı Sabrina Houssami, Angolalı Stiviandra Oliveira, Brezilyalı Jane Sousa Borges Oliveira ve Jamaikalı Sara Lawrens'ı geride bıraktı.
      Dünya güzeli seçilen Tatana Kucharova 18 yaşında ve öğrenci. Kucharova, finalde giydiği Uzun beyaz elbisesiyle göz kamaştırdı. Dünya güzeli, üniversite okuyup model olmak istediğini ve "hayata iyimser baktığını" söyledi. Çek güzel, tenis oynamayı ve ata binmeyi seviyor. Sevdiği renkler beyaz-kırmızı-mavi, bu renkler aynı zamanda Çek Cumhuriyeti'nin bayrağında yer alan renkler.
      Yarışmada ikincilik tacını 17 yaşındaki Romanya güzeli Joana Valentina Boitor, üçüncülük tacını ise Avustralya'dan 20 yaşındaki Sabrina Houssami giydi.
      Yarışmada Türkiye'yi Merve Büyüksaraç temsil etti.
      Çin'de düzenlenen 2005 yılı Dünya Güzellik Yarışması'nı İzlandalı Unnur Birna Vilhjalmsdottir kazanmıştı