Abone Ol

İşte Benim Stilim'de kavga! Esra Balamir stüdyoyu terk etti

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 22 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan bölümünde Esra Balamir, Berna Öztürk'ün kombinini anlamadığını söyleyince Berna "Farklı olduğu içindir" diye çıkıştı.

Esra Balamir stüdyoyu neden terk etti?

Esra "Ben zaten Berna'yı anlamıyorum hep bana sataşıyor" dedi. Berna, Esra'nın konuşmalarından çok tavrından rahatsız olduğunu söyleyince Esra, Berna'nın da tavırlarının kendisine sert olduğunu söyledi.

Esra daha sonra Berna'nın konuşmalarını duyduğunu ve aynı seviyede olmadıklarını söyleyince tartışma daha da büyüdü. Esra, Berna'yla bundan sonra muhattap olmak istemediğini söyledi.

Nil Karataş, Berna'nın adaletli, kültürlü ve çok kibar olduğunu söyleyince Esra "Bana kültürsüz mü diyorsun?" diye tepki gösterdi. Berna, Esra'yı ciddiye almadığını söyledi. Berna daha sonra Esra'nın kıyafetlerine yaptığı yorumları kişisel algıladığını iddia etti ve Esra'ya "Neden her şeyi kendi üstüne alınıyorsun, özür dilerim ama dünya senin etrafında dönmüyor" diye tepki gösterdi. Esra herkesi doğru yorumlamaya çalıştığı için bu hafta herkesin hedefi olduğunu iddia etti.

Tuğçe Özbudak, Esra'nın olayları hep farklı yansıttığını iddia etti. Berna, Esra'nın ajitasyon yaptığını ve kendisinin Esra'nın gördüğü insan olmadığını söyledi. Esra "Bir kaç gündür her şey üst üste geldi ve her şeyden sıkıldım, buradan da sıkıldım şu an" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Esra daha sonra çok yoğun bir gün geçirdiğini, stüdyodan çıkmak istediğini söyledi ve stüdyodan ayrıldı

İşte Benim Stilim'de Simge Tertemiz, Esra Balamir'e meydan okudu

İşte Benim Stilim'de İvana Sert'e kim tokat attı?

İşte Benim Stilim'de Esra Balamir, Simge Tertemiz'in kombinini mi çaldı?