Abone Ol

İşte Benim Stilim'de diskalifiye krizi

TV8'in ilgiyle izlenen programı İşte Benim Stilim All Star Nazlı Kayaaslan elendi iddialarıyla çalkalanıyor.

İşte Benim Stilim'de diskalifiye krizi

İşte Benim Stilim'de arabayı kim kazandı?

Çekimlere katılmadığı sosyal medya hesabından anlaşılan Nazlı Kayaaslan akıllarda soru işaretleri bıraktı. Nazlı Kayaaslan diskalifiye mi oldu?

Ekranların en çok tartışılan yarışmalarından biri olan İşte Benim Stilim All Star Nazlı Kayaaslan elendi iddialarıyla çalkalanıyor. İşte Benim Stilim All Star Nazlı Kayaaslan diskalifiye mi oldu? Neden stüdyoda yoktu?

İşte Benim Stilim All Star'ın 5. hafta çekimleri sırasında Nazlı Kayaaslan sosyal medya hesabından Fransa'da olduğuna dair bir fotoğraf ve aynı zamanda evleneceğine dair bir yazı da paylaştı. Takipçilerinin dikkatini çeken Kayaaslan soru yağmuruna tutulsa da hepsini cevapsız bıraktı.


İşte Benim Stilim'de diskalifiye krizi - Resim: 1

İzletiviler Nazlı Kayaaslan elendi mi? Nazlı Kayaaslan diskalifiye mi oldu? Nazlı Kayaaslan evleniyor mu? diye sorarken, yarışmanın sunucusu Öykü Serter, "Konu ile ilgili henüz bir bilgimiz yok ancak Nazlı'dan haber alabildiğimizde bunu izleyicilerle de paylaşacağız" dedi.

Nazlı Sultan Kayaaslan kimdir?
1990 yılında Mersin’de doğmuştur. Şu an 25 yaşında olan zarif güzellik yaşının genç olmasına rağmen bir evlilik geçirmiş ve boşanmıştır. Bu evliliğinden 3 yaşında Beren adında bir kız çocuğu vardır. Kızı ile birlikte İstanbulda ikamet eden Nazlı Sultan Kayaaslan çok kez kızı ile Selfie paylaşıyor