Abone Ol

İşte Benim Stilim yeni sezon bugün başlıyor!

Nur Yerlitaş’ın tekrar jüri koltuğuna oturmasıyla hareketlenen İşte Benim Stilim yeni sezonla geliyor.

İşte Benim Stilim yeni sezon bugün başlıyor!

İşte Benim Stilim yeni sezona Nur Yerlitaş ile başlayacak. Geçen sezondaki bölümde jüri koltuğunda oturan Neslihan Yargıcı ile yolları ayrılan yarışmada, adaylar, her gün verilecek konseptlere uygun giyinecekler. Ünlü konukların eşlik edeceği eleme gecelerinde ise büyük bir heyecan ve elenme korkusu yaşayacaklar.

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le “İşte Benim Stilim ” ilk bölümü ile 8 Şubat Pazartesi TV8’de yayınlanacak.

GİZEM ÖZDİLLİ BİRİNCİ OLMUŞTU

Yılın ilk haftasında başlayan İşte Benim Stilim 2016 ünlüler'de 5 Şubat günü final heyecanı yaşanmış, Nil Karataş'ın elenmesinden sonra finalistlerin belli olduğu İşte Benim Stilim'de Gizem Özdilli birinci olmuş ve 200 TL'nin sahibi olmuştu.

İŞTE BENİM STİLİM’İN EN DİKKAT ÇEKEN İSMİ YEŞİM AYDIN
İşte Benim Stilim yeni sezonda dikkat çeken yeni yarışmacılar var. Bunlardan en önde geleni belki de Yeşim Aydın olacak. Hemen söyleyelim Yeşim Aydın’ın imajı fazlasıyla Kanye West’in eski sevgilisi Amber Rose’a benziyor. Kısacık saçları, şuh duruşu onu İşte Benim Stilim’in en meşhur ismi yapabilir. Öte yandan çılgın tarzıyla da dikkat çeken Yeşim Aydın cesaretiyle yeni sezonun Ayşenur Balcı’sı da olabilir.

Öte yandan Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun ayrılışıyla Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya jüriye dahil olmuştu. Doğrusu bu iki isimle İşte Benim Stilim reytinglerde istenen başarıyı yakalayamadı. İşte Benim Stilim’de oturma düzeni bile değişmiş, masasız koltuklar tercih edilmişti. Neslihan Yargıcı ile ilişik kesildi. Nur Yerlitaş geri döndü. Kemal Doğulu yeni sezonda olmayacak. Bunun yerine modanın dahi çocuğu Hakan Akkaya yeni jüride yer alacak. Oturma düzeni de eski haline dönecek. O alıştığımız uzun İşte Benim Stilim masası yeniden podyumda!.