Abone Ol

İşte Benim Stilim Ünlüler'in birincisi kim oldu?

TV8 kanalındaki İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler finali dün akşam ekrana geldi. Merakla beklenen İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler birincisi belli oldu. Türkiye'nin en stil kadını ünvanını final gecesinin sonunda kazanan isim Gizem Özdilli oldu.

İşte Benim Stilim Ünlüler'in birincisi kim oldu?

TV 8'in fenomen moda ve tarz yarışması İşte Benim Stilim birincisi belli oldu. Jüride; Neslihan Yargıcı, Hakan Akkaya, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yer aldığı “İşte Benim Stilim 2016 Final Gecesi” Öykü Serter’in sunumu ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Haftalardır süren maratonda stillerini yarıştıran İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler yarışmacıları arasından sadece bir tanesi şampiyon oldu. 30 bölümlük maratonda en çok oyu alan Gizem Özdilli, İşte Benim Stilim 2016'nın birincisi oldu.

5 finalistten birinci olan yarışmacı canlı yayında açıklandı. Tuğçe Özbudak, Gizem Özdilli, Berna Öztürk, Pelin Suade ve Simge Tertemiz'den biri seyircilerin verdiği oylarla İşte Benim Stilim Ünlüler'de birinci olup hem "Türkiye'nin En Stil Kadını" ünvanına hemde büyük ödüle sahip oldu.

İşte Benim Stilim Ünlüler'in birincisi kim oldu? - Resim: 1Nur Yerlitaş'lı İşte Benim Stilim ne zaman başlıyor?

Türkiye'nin en stil kadını ünvanını kazanan isim Gizem Özdilli oldu.

GİZEM ÖZDİLLİ TÜRKİYE'NİN EN STİL KADINI SEÇİLDİ

2016'nın ilk haftasında başlayan ve oldukça iddialı olan İşte Benim Stilim 2016'da bu hafta final heyecanı yaşandı. Bugün Nil Karataş'ın elenmesiyle finalistler belli oldu. Gizem Özdilli, Berna Öztürk, Simge Tertemiz ve Pelin Suade'nin finale kaldığı yarışmada Gizem Özdilli, 200 Bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu.

Geceye Alişan ve Müge Zümrütbel şarkılarıyla renk kattı.

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler SMS sonuçları:

1. Gizem Özdilli

2. Pelin Suade

3. Simge Tertemiz

4. Tuğçe Özbudak

5. Berna Öztürk

Defilede yer alan eski İşte Benim Stilim yarışmacılarından Ayşenur Balcı ve Tuğçe Ergişi yeniden podyuma çıktı. Tuğçe ve Ayşenur heyecanlarını dile getirdikten sonra sevenlerine seslendiler ve finalistlere anın tadını yaşamalarını tavsiye ettiler.

İŞTE BENİM STİLİM EN SON KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim birincisinin belirleneceği final öncesi elenen son isim belirlendi. Tüm jüri üyeleri Nil Karataş ismini verdi ve böylece jürinin kararıyla Nil Karataş elendi.