Abone Ol

İşte Benim Stilim Ünlüler Simge Tertemiz kimdir? Simge Tertemiz evli mi?

İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasına katılan isimlerden biri olan Simge Tertemiz kimdir? İşte detaylar...

İşte Benim Stilim Ünlüler Simge Tertemiz kimdir? Simge Tertemiz evli mi?

İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasına katılan isimlerden biri olan Simge Tertemiz kimdir? İşte detaylar...

Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş bu sezonda jüri koltuğunda oturmayacaklar. Duygusal bir konuşma ile yarışmacılara veda eden Kemal Doğulu göz yaşlarını tutamadı. Bu giden iki isim yerine Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya gelecek. Yeni jüri üyeleri ile başlayacak olan İşte Benim Stlim Ünlüler yarışmasında kimler yarışacak uzun süre merak edilen konulardan olmuştu. İsimler açıklanmaya ve Kadro belli olmaya başladı. Bu isimlerden bir tanesi de Simge Tertemiz oldu.

Simge Tertemiz 10 Ocak 1988 yılında İskenderun’da doğdu.Meslek kariyerlik hayatında mankenlik,oyunculuk ve sunuculuk yapmıştır..Ailesi ile birlikte daha sonra İstanbul’a yerleşen ünlü oyuncu İlk öğretim ve Liseyi (Yahya Kemal Beyatlı İÖO, Nuri Cıngıllıoglu Lisesi) burada bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesinde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri bölümünden mezun oldu.Simge Tertemiz 2002 yılında katıldığı Best Model Of Turkey güzellik yarışmasında gelecek vadeden misyon ödülünü aldı. 2004 yılında yine “Best Model Of Turkey” yarışmasında dördüncülük kazanmıştır.kimdirbu.com – 2004 yılında ise “Miss Tourism” beşinciliğine sahiptir.Simge Tertemizi ilk tanıdığımız film ise Çılgın Dersane sinema filmi olmuştur.Bu filmde Gamze karakterini canlandırmıştır.Bu filmden daha sonra Çılgın Dersane filminin ikincisi olan Çılgın Dersane Kampta filminden ünlü oyuncu rol almştır..

SİMGE TERTEMİZ... GALERİ


Simge Tertemiz, Murat Kadıoğlu ile evliydi fakat 2011 yılında ayrıldı.Kadıoğlundan bir çocuğu olan ünlü oyuncunun bu aralar ismi avukat Berdan Güngör’le anılıyor.2014 yazında çeşmede magazincilere yakalandı.. Ünlü oyuncu 2011 yılında “Boxer Dergi” okurları tarafından en seksi kadın seçilmiştir.

Kocasının eski eşinden çocuk yaptığı belirten Tertemiz " Kimsenin aklına gelebilecek bir şey değil ki. 'Bunu nasıl anlamadın' diye sorulduğu zaman nasıl tahammül edebilirdim ki. Neyin araştırması içine girebilirdim ki. Ben ki Türkiye'de herkesin gözü önünde yaşadım bu ilişkiyi. Daha önce ben onu sadece sevdiğim için affetmiştim. lütfen ben lohusayım, süt veriyorum. Bu konuyu kapatalım güzel şeyler konuşalım. Hiç kimse istemez böyle olmasını. Benim minicik bir bebeğim var. Konuşmak istemiyorum." dedi.