Abone Ol

İşte Benim Stilim 26 Mart haftanın finalinde kim elendi?

TV8 ekranında yayınlanan sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim haftanın finali ile dün ekrana geldi.

İşte Benim Stilim 26 Mart haftanın finalinde kim elendi?

Sevilen moda yarışmasında Merve ve Simay jüriden 60 puan alarak birinciliğe aday iki isim oldu. Jüri Simay Tokatlı'yı büyük ödülün sahibi yaptı. Elemeye kalan 4 isim arasından Selin Baygüneşli bu hafta İşte Benim Stilim'e veda eden isim oldu.
Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve konuk jüri Kerimcan Durmaz ile İşte Benim Stilim Haftanın Finali 26 Mart Pazar TV8’de ekrana geldi.

İşte Benim Stilim Haftanın Finali’nin bu haftaki konukları; Fatih Boğalar, Ahmed Binali ve Pınar Soykan.

Konsept; Yeşilçam.

İŞTE BENİM STİLİM HAFTANIN FİNALİNDE YARIŞMAYA KİM VEDA ETTİ?

TV8 ekranında her hafta farklı bir konsept ile mücadele eden İşte Benim Stilim yarışmacıları bu hafta Yeşilçam'ın renkli simalarını canlandırdı. 10 bin TL'lik büyük ödülü alabilmek için yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. İşte Benim Stilim haftanın finalinde en çok oyu toplayan isimler Merve Sevin ve Simay Tokatlı oldu. İki yarışmacıda jüriden 60 puan aldı. Ama son kararı yine jüri verdi. Jüri'nin kararı ile bu hafta ödüle ulaşan isim Simay Tokatlı oldu. İşte Benim Stilim'de elemeye kalan son iç isim ise Bahar, Deniz, Duygu ve Selin oldu. Eleme potasında ilk kurtulan isim arkadaşlarının oylaması ile Bahar Candan oldu. Kalan üç isim arasında ise jüri son kararını verdi ve İşte Benim Stilim'de bu hafta yarışmaya Selin Baygüneşli veda etti.

Milliyet