Abone Ol

İşte Benim Stilim birincisi Yeşim Aydın kimdir?

İşte Benim Stilim yarışmasının birincisi Yeşim Aydın'ın özel hayatı fazlasıyla merak ediliyor. Bizde siz okurlarımız için Yeşim Aydın'ın tüm bilgilerini derledik. İşte Yeşim Aydın hakkında ilginç ayrıntılarla dolu haberimiz...

İşte Benim Stilim birincisi Yeşim Aydın kimdir?

İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında haftanın finali geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Haftalardır süren maratonda stillerini yarıştıran İşte Benim Stilim All Star'da 6. sezonunun şampiyonu Yeşim Aydın oldu. Yeşim Aydın özellikle instagram hesabındaki pozları ile çok konuşuluyordu. Peki İşte Benim Stilim yarışmasında birinci olan isim Yeşim Aydın kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

YEŞİM AYDIN KİMDİR?

Yeşim Aydın 21 yaşında daha önce çalışma hayatı olmasına rağmen belirli bir mesleği yok. Yeşim bilim kurgu filmlerine bayıldığı gibi kitap konusunda tam tersi romantik. Biraz fazla sinirli ve agresif olmasına rağmen bu huyunu haksızlığa veya üzerine gelindiğinde dışa vuruyor. Genelde sakin ve eğlenceli. Giyim tarzını daha çok street fashion olarak yorumluyor ama istediği zaman her tarzı kendine uyarlayabildiğini düşünüyor.



Farklı tarzıyla İşte Benim Stilim'e katılan Yeşim Aydın yeni sezonun önemli karakterleri arasında bulundu. Kısacık sarı saçlarıyla ilgi odağı olan Yeşim tarzıyla Amber Rose'a oldukça fazla benziyor. Duruşu ve renkli yapısıyla Yeşim Aydın'ın ikinci bir Ayşenur Balcı olabileceği konuşulmaya başlandı.

İşte Benim Stilim birincisi Yeşim Aydın kimdir? - Resim: 1İşte benim stilim finalinde stüdyo karıştı! Yeşim Aydın'ın kazanması Bahar Candan'ı çıldırttı

İşte Benim Stilim'de bu dönem jüri üyeliklerinde Hakan Akkaya, Ivana Sert veNur Yerlitaş bulunuyor. Bilindiği gibi önceki sezon Nur Yerlitaş'la anlaşamayan yapımcılar onun yerine Neslihan Yargıcı'yı getirmiş ancak bu transfer reytinglerin düşmesiyle sonuçlanmıştı. Yapımcılar bu kez Yerlitaş'la anlaşarak reytingleri yeniden toplamak için uğraş verdi.

YEŞİM AYDIN NE KADAR ÖDÜL KAZANDI?
Dün akşamdan beri en çok Yeşim Aydın konuşuluyor... İşte Benim Stilim yarışmasında birinci olan Yeşim Aydın 100 bin TL kazandı.

İşte Benim Stilim birincisi Yeşim Aydın kimdir? - Resim: 2Bahar Candan

İşte Benim Stilim final gecesi izleyenleri ekrana kilitledi. İşte Benim Stilim'de en iyi olmak için 7 aday juri karşısındaki yerlerini aldı. İşte Benim Stilim'de Yeşim Aydın , Bahar Candan , Yağmur Taktaş , Meral Avcı , Selay Topçuoğlu , Ayşan Ojagverdiyeva ve Tuğba İldiz kıyasıya yarıştı. Sms oylaması sonucu İşte Benim Stilim 6. sezonunun birinci olmaya hak kazanan ismi ise Yeşim Aydın oldu. Yarışmanın 2.si olduğunu öğrenen Bahar Candan, stüdyoyu terk ederken, İşte Benim Stilim 6. sezon 3.sü ise Meral Avcı oldu.

EN ÇOK BAHAR CANDAN'A SİNİR OLUYOR

İşte Benim Stilim birincisi Yeşim Aydın kimdir? - Resim: 3Yağmur Taktaş

Normal hayatında da çok fevri olduğunu söyleyen Yeşim Aydın "Burda kavga ettiğim insan Bahar... Onunla anlaşamıyorum çünkü benim normal hayatımda da anlaşabileceğim bir kararkter değil. Fazla egoist, yarım saat yan yana oturabileceğim insan değil' diyor.

HAYATTA OLMAZSA OLMAZLARI

Yeşim Aydın hayatında olmazsa olmazı olmayan biri. Kendini 'hiçbir şeyim olmasa da yapabilirim' dedi. Yeşim Aydın 'Ben buraya oturmuş bir tarzla geldim, tarzımı oluşturmaya değil' diyerek kendine güvenini ortaya koyuyor.
İkizler burcu olan Yeşim Aydın kendini çok çabuk sıkılan biri olarak tanımlıyor. Ekran karşısında olmayı da bu yüzden sevmemiş.