Abone Ol

İşte Benim Stilim Bahar Candan: Sevgilimden sıkıldım, başka erkeklerle...

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan İşte Benim Stilim yarışmasının genç kızı Bahar Candan, zayıflığı hakkında durumunu anlatarak, erkek arkadaşından sıkıldığını başka çocuklarla çıkmak istediğini belirtti.

İşte Benim Stilim Bahar Candan: Sevgilimden sıkıldım, başka erkeklerle...

Yarışmada yaptığı garip hareketlerle ve konuşma tarzıyla sosyal medyada bir dönemin alay konusu olan Bahar Candan, sosyal medyada paylaştığı pozlarla konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğrafta zayıflığı gözden kaçmayan Bahar Candan'ın hasta olduğu iddia edilmişti.

Paylaştığı bu pozlarla anoreksiya hasta olduğu iddia edilen Bahar Candan, Kanal D 2. Sayfa programında photoshop kullandığını ve bir hastalığını olmadığını söyledi.

Candan, "Anoreksiya değilim. Onun kötü bir şey olduğunun farkındayım. Ben ve arkadaşlarım beni çok beğeniyoruz. Photoshop yapmadığım bir fotoğrafım yok. Daha çok photoshop yaptığım fotoğrafım var." şeklinde konuştu.

"Benim anoreksiya olan bir sürü arkadaşım var. Olmak istemiyorum, onlara üzülüyorum. Bazen insanlara şaka yapıyorum. 'Anoreksiya aşk' yazıyorum. Çünkü yanımdaki arkadaşım anoreksiya."

"Beyaz pantolonlu fotoğrafımda daha çok photoshop var. Ablam beni aradı. ‘Çok endişelendim’ dedi. ‘ablacım photoshop yaptım’ dedim. Ben zayıf değilim, boyum çok uzun."

işte o video

medyafaresi.com