Abone Ol

İşte Benim Stilim'de 23 Ekim gecesi kim elendi?

İşte Benim Stilim all star yarışmasında kim elendi belli oldu. İşte Benim Stilim 23 ekim eleme gecesinde Ezgi Ünal mı Sara Koçoğlu mu elendi?

İşte Benim Stilim'de 23 Ekim gecesi kim elendi?

İşte Benim Stilim All Star 'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı saat 01.00'da TV8 ekranlarında belli oldu. İşte Benim Stilim 23 Ekim eleme gecesinde Ezgi Ünal ve Sara Koçoğlu arasında oylama yapıldı. Peki bu hafta kim elendi işte yanıtı.

Ezgi Ünal geçen sezon İşte Benim Stilim birincisi olmuştu. Nihal Candan ön elemede yine jüri kıyağı ile ipten dönünce Ezgi Ünal ile Sara Koçoğlu elemeye çıkan isimler oldu.

KAVGA ÇIKTI KEMAL DOĞULU PATLADI
Eleme gecesinde Ezgi Ünal ile Ayşegül Doğan arasında kavga çıktı. Öykü Serter kavga sertleşip ağır sözlere dökülünce araya girmek zorunda kaldı. Ayşegül Doğan'ın çıkardığı kavga Kemal Doğulu'yu da çileden çıkarttı. İlk kez bir eleme gecesinde Kemal Doğulu öfke patlaması yaşadı ve 'Sen bu cüreti nerden alıyorsun' diyerek Ayşegül'ü yerin dibine soktu.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR BU HAFTA KİM ELENDİ?
Kavgalı geçen gala gecesinde 'kim elendi' sorusunun yanıtı için İşte Benim Stilim jürisi oy kullandı. Ezgi Ünal mı Sara Koçoğlu mu kim elendi işte oylar;

Nur Yerlitaş Sara Koçoğlu elensin dedi.
İvana Sert Sara Koçoğlu elensin dedi.
Kemal Doğulu demode bulduğu Sara'nın elenmesi yönünde oy verdi.
Uğurkan Erez'in oyu da Sara'dan yana oldu. Sara Koçoğlu İşte Benim Stilim yarışmasından bu hafta elenen isim oldu. Tarz yoksunu Sara Koçoğlu'nun all star kadrosuna alınması başta itibaren hatalı bir karardı. Hafta içinde azar üstüne azar işiten İşte Benim Stilim birincisi Ezgi Ünal ise gala gecesi kıyafetiyle elemede ipten döndü.

ELEME GECESİNİN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

İşte Benim Stilim 23 Ekim eleme gecesinde konsept futuristik (kendi zamanına göre ileriyi gören ) tarz oldu. Gecenin birincisi jürinin önüne diğerlerinden daha farklı bir tarzla gelen Gülşah Yılmaz oldu. Gülşah Yılmaz bu haftanın büyük para ödülü olan 10 bin lirayı kazandı.

İŞTE BENİM STİLİM GEÇEN HAFTA NAZLI HAMARAT ELENDİ

İşte Benim Stilim 'de geçen hafta yarışmanın reytingi bol ismi Nazlı Hamarat elenmişti. Nazlı Hamarat yeni sevgili bulunca yarışmadan ayrılmak için sinyal vermişti jüri de dörtte dört oyla onu eledi.

EZGİ ÜNAL ELENMEK Mİ İSTİYOR?
İşte Benim Stilim yarışmasının son bölümünde Ezgi Ünal "gitmek mi istiyor' sorusunu vardı. Ezgi Ünal asık yüzüyle kamera önüne geçince İvana Sert de bu duruma dikkat çekti. Ailevi sıkıntıları sebebiyle kötü bir hafta geçirdiğini söyleyen Ezgi Ünal 'elenmek istemediğini' söyledi. Buna karşılık hafta içinde Nur Yerlitaş'ın Ezgi Ünal hakkında söyledikleri izleyicinin aklında hayli yer etti. Nur Yerlitaş, Ezgi Ünal'ın kameralar önünde sakin rolü oynadığını kamera arkasında ise 'hoş tavırlar' sergilemediğini ifşa etmişti.

NİHAL CANDAN AYŞENUR BALCI 'YI KISKANIYOR

İşte Benim Stilim All Star 23 Ekim 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde podyuma çıkan Ayşenur Balcı'ya yorum yapan Nihal Candan ile aralarında tartışma yaşandı. Nihal, Ayşenur'un kombinlerini çok abarttığını söyledi ve yersiz özgüveni olduğunu iddia etti. Ayşnur Balcı ise Nihal'in kendisini kıskandığını söyledi.