Abone Ol

İşte Benim Stilim 19 Şubat 2017 kim elendi?

İşte Benim Stilim 19 Şubat 2017 Pazar günü yayınlanan eleme bölümünde yarışmaya veda eden isim açıklandı. İste benim stilimde elenen isim bakın kim oldu.

İşte Benim Stilim 19 Şubat 2017 kim elendi?

İşte Benim Stilim Haftanın Finali programı 19 Şubat 2017 Pazar günü izleyici ile buluştu. İşte Benim Stilim Haftanın Finali'nde kim elendi sorusu yanıtlandı. Peki siyah beyaz şıklığı podyuma taşımaya çalışan yarışmacıların hangisinin performansı İşte Benim Stilim'e veda etmesine sebep oldu?

İşte Benim Stilim haftanın finali programında 1 yarışmacının 10 bin liralık para ödülüyle buluştuğu 19 Şubat 2017 günü yarışmaya ve hayallerine de bir yarışmacı veda etti. Bakın o kişi kim oldu? İşte Benim Stilim jürisinin ortak kararı ile haftanın finalinde yarışmaya veda eden isim Müşerref Aydoğdu oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

İşte Benim Stilim Haftanın Finali'nde ilk olarak haftanın birincisi belirlendi. Jüriden en fazla puanı alan yarışmacının birinci olarak 10 bin liralık para ödülüne sahip olduğu programda bu hafta en yüksek puanı alarak birinciliği hak eden yarışmacı Merve Sevin oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim Haftanın Finali'nde jüriden en düşük puanı alan yarışmacılar da elenme adayı oldu. Bir ismin eleme adayı olmaktan arkadaşları tarafından kurtarıldığı İşte Benim Stilim Haftanın Finali programında, geri kalan yarışmacılarsa jüri karşısına çıktı. Bunun ardından da en az puanı alarak elenmek yarışmacıların gergin anları başladı. Potanın en düşük puanını alan yarışmacıları Berna Doğan, Tuğba Çiğdem, Müşerref Aydoğdu podyumdakini yerini aldı. Arkadaşları tarafından potadan kurtarılan Tuğba Çiğdem, 1 hafta daha yarışmada kalmaya hak kazandı. Elenmek için jüri karşısına çıkan yarışmacılardan programa ve hayallerine veda eden isim ise jürinin ortak kararıyla belirlendi. İşte Benim Stilim jürisinin ortak kararı ile haftanın finalinde yarışmaya veda eden isim Müşerref Aydoğdu oldu.

YARIŞMACILAR NURELLA'YI ÇOK KIZDIRDI

İşte Benim Stilim 19 Şubat günü yayınlanan Haftanın Finali programında gergin anlar yaşandı. Kızların zaman zaman Nur Yerlitaş'ı kızdırdığı programda sponsor kavgası çıktı.