Abone Ol

İstanbullu Gelin'de şaşırtan hata

İstanbullu Gelin'de finale haftalar kala son bölümdeki hata dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı. Dizide, Adem'in aynı sahnede sürekli değişen saçları izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

İstanbullu Gelin'de şaşırtan hata

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 4 bölüm sonra final yapacak. Akıllara kazınan bir bölüm ile final hazırlığı yapan dizinin son bölümündeki hata izleyicinin gözünden kaçmadı.

BU SEZON YAYIN HAYATINI NOKTALIYOR

Farklı senaryosu ve başarılı oyunculukları ile Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin reyting başarısı ile kanalın da yüzünü güldüren yapımlardan biri oldu. 3 sezondur başarılı bir şekilde cuma akşamları izleyici ile buluşan dizi bu sezon yayın hayatını noktalıyor.

Finale sadece haftalar kala dizinin son bölümündeki bir sahne izleyiciye yok artık dedirtti.

İşte o video...

Her geçen gün hastalığı artan Esma Boran yeni kararlar alır ve aile yadigarı sandığı açmaya karar verir. Rahmetli eşi Fevzi Boran'a ait olan saat ise Adem'in payına düşer ve Esma Boran saati vermek için Adem'in evine gider.

ADEM'İN SAÇLARI DİKKAT ÇEKTİ

Buraya kadar her şey normal görünse de izleyicinin dikkatini çeken sahneler bundan sonra başlar. Adem ile Esma Boran içeriye girer ve aralarında ilk kez geçen duygusal bir konuşma başlar. Bu arada izleyicinin dikkatini konuşmadan çok Adem'in saçları çeker. Çünkü Adem'in saçları sürekli şekil değiştirir. Konuşmanın başında kulağının arkasında olan saçları bir anda öne düşer. Konuşma boyunca saniyeler içinde hiçbir hareket yapmadan bir öne bir kulak arkasına giden saçlar izleyicinin de gözünden kaçmadı.