Abone Ol

İstanbullu Gelin 3. sezon ne zaman başlayacak? Aslı Enver’den tüyo geldi!

İstanbullu Gelin ne zaman başlayacak? Geçtiğimiz sezon Star TV'nin en sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin'in yeni sezon başlangıç tarihi için Aslı Enver'den tüyo geldi.

İstanbullu Gelin 3. sezon ne zaman başlayacak? Aslı Enver’den tüyo geldi!

Ayrıca dizinin yeni sezonunda Faruk ve Süreyya'nın kızını canlandıracak oyuncu arandığı da gelen haberler arasında. İşte ayrıntılar...

Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz’in paylaştığı dizinin yeni sezon tarihi için Aslı Enver’den bir tüyo geldi. 3. sezon tarihi henüz netleşmese de Aslı Enver’in ‘Az kaldı’ notuyla paylaştığı gönderi dizinin takipçilerini heyecanlandırmaya yetti…

8 Haziran Cuma günü sezon finaline giden ‘İstanbullu Gelin’ dizisinde ‘Süreyya’ karakterini canlandıran Aslı Enver sosyal medya hesabından ‘Az kaldıııı süre süre süre süreyyaaa’ notuyla dizinin 3. sezonuna az bir süre kaldığını duyurdu.

‘YAZ’ OLMAK İÇİN SIRAYA GİRDİLER!

‘İstanbullu Gelin’de Özcan Deniz ‘Faruk’u, Aslı Enver ‘Süreyya’yı canlandıran ve bir çifti canlandıran ikili, sezon finalinde anne-baba olmuştu. 3’üncü sezonda kızları ‘Yaz’a hayat verecek oyuncu aranıyor. Özcan Deniz karakterin hiç tanınmamış biri olmasını istiyor. ‘Yaz’ karakteri için şimdiye kadar 200 kişi başvuruda bulundu.