Abone Ol

İstanbul'daki o hastanede nasıl cin çıkarılıyor?

İstanbul İkitelli'de iki hafta önce 'Manevi Şifa Merkezi' adıyla tabela asılan 5 katlı binada metafizik, bioenerji, hacamat (bardak çekme), sülük tedavi, ruhsal terapi yazıları dikkat çekiyor.

İstanbul'daki o hastanede nasıl cin çıkarılıyor?

Sağlık Bakanlığından, "Cin Hastanesi" veya "Manevi Şifa Merkezi" olarak herhangi bir kuruluşa hiçbir yetki veya ruhsat verilmediği, iddialarla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında, söz konusu hastane ve merkeze ilişkin gerçeği yansıtmayan haberlerin yer aldığı belirtildi.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK

Açıklamada, "Bakanlığımız tarafından 'Cin Hastanesi' veya 'Manevi Şifa Merkezi' olarak herhangi bir kuruluşa hiçbir yetki veya ruhsat verilmemiştir. İddialarla ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından adres tespiti yapılarak, inceleme başlatılmıştır. İlgili kanun çerçevesinde savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır." ifadesine yer verildi.

Bu ve benzeri kişi ve kuruluşlar hakkında devamlı takip yapıldığı, ihbarların değerlendirildiği ve savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu belirtilen açıklamada, aynı amaçla yayın yapan internet sitelerinin de kapattırıldığı kaydedildi.Açıklamada, vatandaşların bu tür yerlere itibar etmemeleri, tespit etmeleri halinde valiliklere şikayette bulunmaları istendi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

İstanbul İkitelli'de iki hafta önce 'Manevi Şifa Merkezi' adıyla tabela asılan 5 katlı binada metafizik, bioenerji, hacamat (bardak çekme), sülük tedavi, ruhsal terapi yazıları dikkat çekiyor. Türkiye'nin ilk büyü bozma ve cin çıkartma merkezi olduklarını iddia eden sözde cin hastanesinin sosyal medyadaki paylaşımları dikkat çekti.

Paylaşılan videolarda "beyaz doktor önlükleriyle"; büyü bozma, astral seyahat, manuel terapi, akupunktur, iskelet sistemini düzeltme, hacamat (bardak çekme), sülük tedavisi ve manevi ameliyat hizmetler verildiği savunuluyor. Sosyal medyada merkezin onaylı olduğunu iddia ediliyor.

CİN ÇIKARMA 400 LİRA

Sözde hastaneye gitmek isteyenlere önce telefonla uzaktan 'bakım'! yapılıyor sonra randevu verilerek merkeze çağrılıyor. Ön bakım ücreti olarak merkeze gidenlerden 100 lira, telefonda büyü bakımı yaptıranlardan 200 lira ve seans ücreti olarak 400 lira talep ediliyor. Bir seansta yeterli çözüm sağlanmazsa her seans aynı ücret isteniyor.


Sözde hastanenin facebook sayfasında binlerce takipçisi var. Tanıtım "Nihayet ülkemizde de açıldı. Cin, büyük ve musallat tedavisinde gerçek çözüm Manevi Ameliyat' ifadesiyle yapılmış.

"BAYAN HACAMAT UZMANIMIZ VARDIR"

Sözde hastanenin sosyal medyadaki tanıtımları şöyle:

-Profesyonel şekilde bay ve bayanlara hacamat ve sülük tedavisi yapılır sünnete uygun duası ve niyetiyle bayan hacamat uzmanımız mevcuttur.
-Merkezimizde astral seyahat (tayyi Mekan) hizmetimizden bir örnek Özbekistan'dan getirip kadromuza dahil ettiğimiz Dildora Hanımefendi astral seyahatın yanı sıra Allahvergisi Bio enerji yeteneğiyle de Merkezimizde elleriylede şifa dağıtmaya devam ediyor.

MANEVİ NARKOZ

Paylaşılan bir videoda ise 'cin çıkarmaya hazırlık' seansına yer verilmiş. Altında "Hocalarımızın büyü bozma ve cin musallatı çıkarma öncesi MANEVİ narkozu (bayıltma işlemi) ifadesi yer alıyor.