Abone Ol

İstanbul böyle düğün görmedi! Bir gecede bin şişe şampanya...

Dünyanın en zengin 6. adamı olan Mittal'in yeğeninin düğün kutlamaları önceki gece Suada'daki partiyle devam etti.

İstanbul böyle düğün görmedi! Bir gecede bin şişe şampanya...

31.1 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin altıncı adamı olan çelik üreticisi Hintli Lakshmi Mittal'ın yeğeni Vartika Mittal'in düğün kutlamaları önceki akşam Suada'da devam etti.

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre, iki gündür yaklaşık 500 misafiriyle İstanbul'da olan Mittal ailesi, üç gün üç gece sürecek düğün eğlencelerine Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki "Osmanlı Gecesi"yle başlamıştı. Önceki akşam da Suada'da İngiltere, İsviçre, Amerika ve Fransa başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından yaklaşık 500 kişinin katıldığı bir parti düzenlendi. Suada'daki partinin faturasının 250 bin euro olduğu öğrenildi.

Türk yemeği ikram edildi
İngiliz işadamı Utsav'la dün evlenen Vartika Mittal'in düğün öncesi son eğlence gecesinde Mittal ailesi ve yakın dostları felekten bir gece çaldı.

Parti yöresel Türk yemeklerinin ikramıyla başladı. Daha sonra özel olarak Hindistan'dan gelen aşçıların kendi yörelerine ait yemekleri sunmasıyla devam etti. Hindistan'dan özel olarak getirilen 10 kişiden oluşan müzisyenlerin çaldığı müziklerlerle coşan iki aile Bollywood tarzı müzikal gösteriler düzenledi.

Ayrıca başta Pramod Mittal ve karısı olmak üzere iki ailenin evlenecek olan çiftin nasıl tanıştığını anlatan kısa bir müzikal de canlandırması geceye renk kattı.

1000 şişe Don Perignon
Hintliler gecede yaklaşık 1000 adet Don Perignon şampanya tüketti. Gecede körili Hint pilavı, karnabahar pagoras, körili kuzu eti, Gajar halwa gibi Hint mutfağından yemekler ve Türk mutfağından karışık menüler servis edildi.

Dana eti yemedikleri için kuzu ve tavuk döneri, açık büfede de kuzu ve tavuk yemekleri ikram edildi. Geceye, Mine Kalpakçıoğlu, Mert İncekara, Adnan Cebi, Aslıgül Atasagun, Selim Hamamcıoğlu, Mert Yücekara, Zoran Lalvani, Adnan Çebi gibi isimler katıldı. 02.00'ye kadar süren eğlencenin ardından tüm konuklar Reina'nın araçları ile Çırağan Oteli'ne gitti.