Abone Ol

İsmail Küçükkaya'nın da bulunduğu uçağa az kalsın helikopter çarpıyordu

Gazeteci ve FOX Çalar Saat programı sunucusu İsmail Küçükkaya, Bodrum'dan İstanbul'a gitmek üzere hareket eden uçağın büyük tehlike atlattığını duyurdu.

İsmail Küçükkaya'nın da bulunduğu uçağa az kalsın helikopter çarpıyordu

FOX TV Çalar Saat sunucusu İsmail Küçükkaya Twitter hesabından yaşanan tehlikeli dakikaları paylaştı.

İsmail Küçükkaya, "Bodrum’da büyük tehlike atlatıldı. İstanbul’a gitmek üzere yolcularını alan 18.40 Dicle isimli uçak tam havalanmak üzereydi ve hızını almışken bir helikopterin inişine denk geldi. Pilot ani refleksle uçağa son anda fren yaptırdı. Yolcular uçaktan indirilip salona alındı." açıklamasını yaptı.

İşte İsmail Küçükkaya'nın paylaşımı:

İsmail Küçükkaya'nın da bulunduğu uçağa az kalsın helikopter çarpıyordu - Resim: 1

Küçükkaya paylaşımının devamında, "Yolcular, havalanmak üzere hızını alan pist başındaki uçağın sın anda fren yapmaması halinde işte bu helikopterle çarpışma ihtimalinden bahsediyorlar. Dicle isimli uçaktan tahliye edilen yolcular ‘kule bunu nasıl farkedemez’ diye tepki gösteriyorlar" dedi.

İsmail Küçükkaya'nın da bulunduğu uçağa az kalsın helikopter çarpıyordu - Resim: 2

Akademisyen Prof. Dr. Hüseyin Hatemi de, Küçükkaya'nın paylaşımına yorum yaparken, "Sevgili İsmail Bey tam uçağa binerken içime kaza ihtimali doğdu. Dua ile girdim ve uçak havalanırken de devam ettim, uçak birden piste sert bir iniş yapıp hızla yürümeye başladı. Ani fren yapınca da helikopterin üzerimizde iniş yaptığını öğrendik, Bodrum hava alanındayız, sevgiyle" ifadelerini kullandı.

SANATÇI METİN AROLAT UÇAKTAKİ KORKU DOLU ANLARDAN SONRA VİDEO PAYLAŞTI:

Müzisyen Metin Arolat da İnstagram hesabından uçakTa yaşanan korku dolu anları bir videoyla anlattı:

Arolat: "Sanırım bu uçaktaki tüm yolcular Kaptan Pilotumuz Hüdaverdi Atasoğlu sayesinde şu an hayattayız. Garip hisler içinde oluyormuş insan böyle anlarda" dedi.